Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.07.2010, 22:15:10
Callyope Callyope is offline
Member

Data înregistrării: 09.12.2009
Implicit Dumnezeu sa o ierte!

Eu cred, si Dumnezeu sa ma ierte pentru asta, ca ea defapt si-a pregatit iesirea din scena , tanara ,frumoasa si implinita pe toate planurile in plina glorie cum ar spune unii...Da , suna a nebunie...a calculat totul cu sange rece, nu mai stiu unde am auzit sau citit ca a declarat "ca are emotii de ziua ei..", pai dece ar avea cineva emotii de ziua lui?...doar daca are ceva "important" de facut sau de trecut, a ales otrava ca sa nu aiba semne urate sau dizgratioase...si Maria Dragomiroiu, care ii era prietena a declarat ca Madalina i-a spus cu ceva timp in urma ca "ea o sa moara tanara si frumoasa"...deci de mult avea ideea asta in cap.Subliniez inca odata este doar o supozitie si Dumnezeu sa ma ierte ca vorbesc prea mult.
Nu o judec din contra mi-e mila de ea, si Dumnezeu sa o ierte pentru ce a facut, adevaratul motiv numai ea il stie.
Am avut o prietena care s-a sinucis, mi-a spus ca o sa faca asta, dar nu am crezut-o , i-am zis sa termine cu prostiile !!! Dupa cateva zile a intrat in depresie (nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu ce este depresia asta), era tot timpul nemultumita de ea , de fizicul ei si de viata ei, parintii o supravegheau tot timpul, au dus-o la doctor...si primul moment care l-a prins a fugit si s-a aruncat in fata trenului, va dati seama ce ura avea pe ea!! Asa si Madalinei ii intrase in cap sa moara tanara si frumoasa...si se apropia ziua ei..inca un an , imbatranea, numai era asa frumoasa (asa se vedea ea), cred ca intrase si in criza de timp...pe de o parte ii era greu sa ii lase pe cei dragi, de aceea era trista si abatuta...si in final si-a facut curaj si a facut-o!!! Era ziua ei...acum ori niciodata!! Poate daca ar fi reusit sa treaca de noaptea aia, daca ar fi reusit sa isi domine gandurile...
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Madalina Manole Carmen FUNIERU Slujba inmormantarii 63 01.07.2025 16:33:07
Bunica mea a plecat la Domnul... glykys Generalitati 75 12.06.2014 10:24:15
Parintele Arsenie Papacioc a plecat la Domnul Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 77 18.11.2012 12:58:30
Cornel Fugaru a plecat la Domnul + cristiboss56 Generalitati 8 15.07.2011 12:10:54
IPS Bartolomeu, a plecat la Domnul!+ cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 77 18.03.2011 12:13:17