![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și luând pâinea, mulțumind, a frânt și le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi; aceasta să faceți spre pomenirea Mea." Asta e mesajul Domnului, nu al oamenilor. Daca tu vrei sa atribui cinei alta insemnatate e problema ta, dar nu mai acuza pe ceilalti care vad in Cina un moment de comemorare a jertfei Domnului care a spus clar: "aceasta sa faceti spre pomenirea Mea". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invatatura Bisericii este invatatura Mantuitorului Hristos, iar amagirile si inselarile voastre sunt invataturile oamenilor si ale demonilor ! "Vai de cei ce numesc raul bine, si binele rau, care spun ca intunericul este lumina, si lumina intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata, si dulceata in loc de amaraciune."(Isaia 5:20) Last edited by kesarion_breb; 19.07.2010 at 18:18:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi-ai spus de ce Hristos afirma "faceti aceasta spre pomenirea Mea".? De ce nu spune "faceti aceasta ca sa fiti mantuiti"? Nu mai nega realitatea Sf Scripturi , daca nu intelegi ce zice atunci abtine-te dar nu mai ataca pe toata lumea care nu e de acord cu tine. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|