![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cumva ai saracit dand bani la biserica? Biserica e sufletul natiunii ,fara biserica suntem ca si morti . E normal ca acoperisul bisericii sa fie facut din cupru ,e un material care rezista in veac ,e o vorba "sunt prea sarac sa imi iau lucruri ieftine" Si apoi Hristos nu merita chiar nimic ? Scolile sunt mare parte bine dotate ,bani au fost si pentru scoli ,dar aici e o problema. In timp ce de banii pentru biserica nimeni nu se atinge ca e pacat si merg toti la destinatia propusa ,la scoala am indoieli ,nu cred ca asa cum se prezinta treburile in Romania banii au fost folositi numai in interesul comunitatii. De aici lipsa de bani pentru institutii publice. Nu biserica este de vina. Doamne ajuta ! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! | Theodor_de_Mopsuestia | Alte Religii | 73 | 03.04.2012 19:34:08 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
|