Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm
În ce an a trecut la Domnul Părintele Cleopa ? Și în ce an suntem ???
Frate dragă nu ai decât să te amăgești la nesfârșit văd că o ții una și bună ! Pe pielea ta o faci ! Acum fără nici o supărare eu mă iau după ce spun Părinții duhovnicești nu după X și Y și în plus trebuie multă rugăciune să ne lumineze Dumnezeu dar la capitolul ăsta stăm de foarte prost în jos... pentru că deja ne credem luminați ...
|
Dupa cum am spus, omul mai greseste. Tot nu mi-ai raspuns cum imi ingradeste libertatea un act cu cip. La Apocalipsa asa scrie:
15. Și i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să și grăiască și să omoare pe toți câți nu se vor
închina chipului fiarei.
16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Cipul nu are nicio treaba cu credinta. Nu o sa vina nimeni sa spuna: cipul si viata sau Hristos si moartea. Asa cum de la amaratele de buletine s-a facut trecerea la cartile de identitate, tot asa de la ele se face trecerea la cele cu cipuri pentru ca lumea evolueaza. Pecetea in sine e fara nicio valoarea. Actul care a condus la primirea ei e cu adevarat pierzator (lepadarea de Hristos). Zi-mi si mie cui ma inchin daca aleg sa primesc pasaport cu cip? In ce mod ma lepad de Dumnezeu? Si numarul fiarei este 666, nu 6XXXXX6XXXXX6 si nici XXX666XXX. Daca cipul o sa contina doar 666 atunci a venit dracul pe pamant. Pana atunci sa ne vedem de treaba noastra si sa nu ne mai tulburam mintea cu tot felul de teorii ale conspiratiei. Daca tu maine mori la ce-ti ajuta ca sfarsitul lumii vine peste trei ani?