![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Se vede că n-ai citit toate postările acestui topic. Ți-ai însușit doar propriile prejudecăți.
|
|
||||
|
||||
![]()
dami tu exemple care sa avem in comun,ca nu sunteti de acord cu Invierea Domnului,nu sunteti de acord cu Taina Impartasaniei,nu sunteti de acord cu Taina Botezului,atunci cum poti sa spui ca aveti,daca nu stiti ce aveti?nu sunteti ca si ortodocsi,va lipsesc multe lucruri pe care noi ortodocsi pe acre noi avem,adica Liturghia,si slujbele la fel.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]()
dupa cum stiu Domnul Dumnezeu Iisus Hristos,Mantuitorul nostru si al tuturor,stim ca Domnul a fost un mare ascultator fata de mama Lui si de Tatal Sau,dar voi Il negati tot timpul Domnul Iisus Hristos,naveti nici un pic de rusine sa spuneti despre tot ce a facut Domnul Iisus Hristos,Il faceti de rusine pe Domnul Dumnezeu ca nu Ii ascultati poruncile pe care El lea spus si nu voi.
|
||||
|
||||
![]()
Ascultati de poruncile date de Mantuitorul Iisus Hristos deoarece El e Dumnezeu a doua Persoana din Sfanta Treime si trebuie sa ascultam mai ales de El,dar eu niciodata no sa ascult pe voi sectarilor,eu o sa ascult de Iisus Hristos si pe Sfintii Sai,dar si pe ortodocsii de pe acest site.
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca moastele al fiecarui Sfant face multe minuni si ca voi trai pentru totdeauna in Ortodoxia,fiindca Ortodox mam nascut si Ortodox raman pana la moarte si nam sa ascult de vorbele sectare pline de otrava si de venini.
|
||||
|
||||
![]()
nici cu Crezul nu prea sunteti de acord cu cea Ortodoxa,deci nici un fel de comun.Punct.
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, tocmai că eu știu că avem în comun. Suntem de acord și cu Învierea Domnului, și cu Împărtășania și Botezul (doar că nu le numim "Taine" deoarece nici Scriptura nu le numește așa) și cu Sfânta Treime (de unde ai scos-o că "nu suntem de acord"?) și cu maica Domnului (Doamne iartă-mă, ce să am împotriva ei, ori cum să nu fiu "de acord" cu dânsa? Nu-i găsesc nici o vină în toate cuvintele pe care le-a rostit).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by kesarion_breb; 22.07.2010 at 20:45:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|