![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu Iustine, munca nu e o terapie, e o necesitate ! Acum ai aflat ? Să nu privim Mănăstirea doar prin ochiul vizitatorului ocazional ! ! ! "dacă cineva nu vrea să lucreze , acela nici să nu mănânce ", doar așa te rogi și tu în fiece dimineață la început de lucru ! Mănăstirea frate nu are REPAUS , ore de stat pe forum , ore de tv. , ore de trândăvie ! Înțelegi ?
|
|||
|
|||
|
Mi-e rusine sa o spun, dar din tot ce ati enumerat (mentionez ca niciodata nu am fost mai mult timp intr-o manastire, am stat cateva zile intr-un schit dar nu am facut ascultari, am participat la unele treburi la care m-am priceput, in zona bucatariei si trapezei) -- cea mai grea mi se pare lipsa cronica a somnului.
Se faceau slujbe si noaptea iar atunci cand as fi putut recupera, mi-era rusine sa dorm pentru ca altii pareau sa nu o faca. Nu am avut timp sa aflu dar cred ca dupa o vreme devine totul foarte obositor (psihic) din cauza asta. O fi stanjenitor subiectul, mai ales venind din partea unei persoane care traieste-n puf, dar poate cineva sa imi spuna va rog, daca dupa o vreme se obisnuieste cu privegherile prelungite si cu somnul fragmentat si daca da, cate ore devin suficiente? (presupun ca mai putine decat cele 6-7 de care am eu nevoie) Nu suficiente ca sa se "desfete" cu somnul, ci ca sa fie functional dpdv fizic si psihic la treaba si sa nu atipeasca la slujbe.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine vrea sa invete sa impleteasca matanii,serafim | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 26 | 08.04.2017 18:48:21 |
| Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 13:22:21 |
| Cine vrea sa aiva arsa cartea pacatelor: Cartea lui Iosif tamplarul | spre_rasarit | Generalitati | 1 | 29.12.2011 14:04:00 |
| Cine vrea sa ma ajute!?! | podolski_2 | Generalitati | 0 | 04.01.2010 21:38:00 |
|
|