Citat:
În prealabil postat de alinah
Vreau sa stiu cat de credincios este tatal tau?
Eu am cartile scrise de parintele Cleopa Ilie, care este inmormantat la Mrea Neamt. Este considerat un Sfant care a trait in zilele noastre. Cred ca stii foarte bine, daca nu, poti da o cautare pe goole, sau putem discuta mai multe.
In volumele sale scrie foarte clar ca este un pacat sa credem in zodii.
Demonii se pot infatisa si sub forma unui inger si sa dea in gand tot felul de lucruri si recomanda si marii sfintii ca atunci cand apare in viziunea noastra un inger sau sfant sa spunem :"Cine esti Tu? Eu nu sunt vrednic a se arata ....cine se arata, sfant, inger sau chiar Isus", daca este demonul va pleca pentru ca nu suporta smerenia, iar daca este trimis de la D-zeu atunci nu se va supara pe noi pentru ca D-zeu iubeste cel mai mult smerenia si va gasi calea sa intelegem ca este de la El vedenia. Si nu am auzit de Sfant care sa se mandreasca, daca ea face asta.
Mai sunt si cartile parintelui Arsenie Boca.
Am sa ma uit sa vad in ce vol. din scrierile Parintelui Cleopa este specificat acest lucru si eventual pot sa-ti trimit aceasta carte daca acest lucru va aduce linistea in casa voastra.
|
Scuze, cred ca sunt obosita, la M-rea Sihastria din jud.Neamt este mormantul Parintelui Cleopa.
Despre vise si vedenii false gasesti in vol.3 "Ne vorbeste Parintele Cleopa"