![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe din procesele fizico-chimice din interiorul organismelor se bazeaza pe sarcini electrice, adica curent electric. Ca sa nu mai vorbim de legaturile chimice ale substantelor, starea metalelor , etc. Nu cred ca va mai exista universul asa cum il stim, in cazul in care dispare interactiunea electromagnetica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu? Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor? Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.
|
|||
|
|||
![]()
...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana... ...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna... ...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?... ...Si or mai fi si altele utile ?!... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by heorhe; 31.07.2010 at 22:44:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important? Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este functionarea nervilor care presupune transmiterea unui semnal electric. Evident ca nu se transmit 200V alternativ, dar tot curent electric este. De aceea si functioneaza teaser-ele politistilor americani. Te scurtcircuiteaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[quote=Dumitru73]Tu nu-ti dai seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva. Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri. Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului. Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala.QUOTE] Chiar nu-mi dau seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva...din contra cred ca ar trai doar cei care doresc sa traiasca dand slava lui Dumnezeu pentru toate...cei care nu stiu decat sa apese pe buton si sa le vina totul de-a gata, plini de fandoseli si figuri ar trebui sa se gandeasca ca pot veni vremuri preistorice si sa invete sa se adapteze....iar daca nu, asta este...nu este obligatoriu sa traiasca toata lumea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Luigi_Galvani PS: si lamaiile genereaza un curent electric. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 22.01.2015 23:14:41 |
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 21:20:05 |
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 19:37:17 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 21:50:26 |
|