Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2010, 20:54:18
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
Daca nu va exista curent electric nu vor exista nici oameni, deci in consecinta nici buni crestini..
Hello!!!
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu?
Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor?
Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.
Vechi 29.07.2010, 21:48:28
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Implicit

...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana...
...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna...
...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?...
...Si or mai fi si altele utile ?!...
Reply With Quote
Vechi 29.07.2010, 23:51:11
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
ce anume nu-ti place in romania?
in afara de unele peisaje si cateva biserici, nimic, oamenii cel putin majoritatea au un caracter infect, nu pot acum ca as pleca unde as vedea cu ochii.
Deci nu stiu dc ma intrebi parca nu stii in ce tara traiesti.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2010, 23:52:54
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrinskaia Vezi mesajul
...Parca mai bine ma inspir din ce am citit ieri ca s a postat Profetii despre Romania...
...Si ma intreb cat sa fi reusit eu sa realizez din legamantul de lepadare de satana...
...Si sa ma intreb in ce masura fac parte din Biserica moderna...
...Si sa intreb care i treaba cu caderile din frica ?... prevenire, cumva ?...
...Si or mai fi si altele utile ?!...
vreau si eu sa stiu ce au zis profetii despre Romania mai iesim din mizerie asta sau nu, sau vin vremuri si mai urate?
Reply With Quote
Vechi 30.07.2010, 11:04:31
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Sfarsitul Lumii nu va niciodata presimtit, prevazut ori calculat din'nainte... oricat de mari si tari ar fi cei care l'ar cerceta.
Ba mai mult, aceia isi rateaza viata si cauta raspunsuri in vant.

Domnul va veni precum un fur, exact atunci cand nimeni nu se asteapta la aceasta.
Poate doar cei cu viata sfanta sa vada mai din'nainte cea de'A Doua Sa Venire. Desi... cred ca nici un om nu va sti aceasta.
Se pot vedea doar timpurile, pregatindu'se, insa nu si clipa venirii !

Reply With Quote
Vechi 31.07.2010, 22:08:46
heorhe heorhe is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Hello!!!
Tu traiesti pe marte si eu nu stiu?
Ce legatura are curentul electric cu existenta oamenilor?
Pt cultura ta generala iti spun ca la ora actuala in Romania sunt cateva sute de sate populate cu sute de crestini ortodocsi care nu au avut niciodata curent electric...iar prin Africa, Asia si America de Sud cu siguranta mai exista oameni care traiesc precum cei din epoca preistorica...si din cate stiu eu in acele vremuri inca nu se inventase curentul electric.
Disparitia curentului electric nu se poate face fara disparitia tuturor proceselor biologice in care este implicat curentul electric, intelegi ?

Last edited by heorhe; 31.07.2010 at 22:44:37.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2010, 09:41:01
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
in afara de unele peisaje si cateva biserici, nimic, oamenii cel putin majoritatea au un caracter infect, nu pot acum ca as pleca unde as vedea cu ochii.
Deci nu stiu dc ma intrebi parca nu stii in ce tara traiesti.
Binenteles tu esti perfectiunea intruchipata. Nu deranjezi pe nimeni si nu ti se poate reprosa nimic. In orice alta parte ai fi apreciata la adevarata ta valoare!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 10:37:00
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
Disparitia curentului electric nu se poate face fara disparitia tuturor proceselor biologice in care este implicat curentul electric, intelegi ?
OK!!!!
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important?
Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc
Vechi 03.08.2010, 10:53:21
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
OK!!!!
Si? Asa cum la ora actuala unii traiesc fara curent, de ce crezi ca nu se poate trai pe plan general fara curent? De ce crezi ca este atat de important?
Stai linistit ca cine iubeste pe Dumnezeu si viata care i-a fost daruita se poate adapta la orice conditii....si inca multumind pentru toate: aer, apa, hrana, lumina, caldura, cer senin, flori...etc
Omul functioneaza dupa legile electrodinamicii. Practic, toate fenomenele ce se petrec in interiorul nostru sunt guvernate de electricitate. Asta e legatura cu curentul electric de la priza.
Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este functionarea nervilor care presupune transmiterea unui semnal electric. Evident ca nu se transmit 200V alternativ, dar tot curent electric este. De aceea si functioneaza teaser-ele politistilor americani. Te scurtcircuiteaza.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2010, 11:36:54
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
OK!!!!
Tu nu-ti dai seama cat de grav ar fi daca s-ar intampla asa ceva.
Gandeste-te doar la miliardele de oameni care ar ramane pe drumuri.
Daca s-ar intampla asa ceva, omenirea nu ar scapa decat daca ar cadea mana din cer, ca in vremea exodului.
Bineinteles ca nu vorbim de o extinctie totala.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! luminitapreda Despre Sfanta Scriptura 38 22.08.2013 21:20:05
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! Ioan_Ciobota Generalitati 11 30.11.2009 19:37:17
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... Aionut Generalitati 12 10.11.2009 20:44:47
ceva totusi se intampla dupa moarte remember Generalitati 5 20.09.2009 21:50:26