![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Haideti sa o luam metodic.
Canoanele pot fi schimbate in Biserica Ortodoxa ? Si daca da, de catre cine ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai spus in caz de boala este altceva! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu mai inteleg nimic.
Care mai este atunci utilitatea ierarhiei bisericesti ? De ce avem nevoie de patriarh, de sinoade ? Daca un sinod ecumenic sau local al Bisericii dumneavoastra va hotari schimbarea unui canon cu privire la post, dumneavoastra va simtiti libera sa nu va supuneti hotararii sinodului, si in acelasi timp sa va considerati in supunere fata de Biserica ? Eu cunosc catolici care tin postul ca la noi, oare de ce? Si eu cunosc ortodocsi care se roaga Sf. Anton de Padova, oare de ce ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine vorbeste de ecumenism ?!
Eu v-am intrebat, foarte simplu, daca dati ascultare hotararilor Bisericii dumneavoastra, Biserica Ortodoxa ! De ce va invartiti atat in jurul cozii ? De ce e greu de dat un raspuns ? Daca un sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, sau un sinod pan ortodox ar hotari schimbarea unui canon referitor la post, i-ati da ascultare ? Da sau nu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va raspunsesem deja si in postarile anterioare, dar.... Last edited by gabriela8; 04.08.2010 at 18:12:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Multi conunda Sfantul Antonie cel Mare cu Sf. Anton de Padova! Iar cei care nu il confunda cauta minuni peste noapte, ori nu au fost interesati sa cunoasca ajutorul si frumusetea Sfintilor din Biserica Ortodoxa!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|