![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar cine vorbeste de ecumenism ?!
Eu v-am intrebat, foarte simplu, daca dati ascultare hotararilor Bisericii dumneavoastra, Biserica Ortodoxa ! De ce va invartiti atat in jurul cozii ? De ce e greu de dat un raspuns ? Daca un sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, sau un sinod pan ortodox ar hotari schimbarea unui canon referitor la post, i-ati da ascultare ? Da sau nu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va raspunsesem deja si in postarile anterioare, dar.... Last edited by gabriela8; 04.08.2010 at 18:12:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A, scuze, am uitat o chestiune - cum ramane cu problema calendarului ? A fost aceea o schimbare in randuiala traditionala, sau nu ? Daca ati fi trait atunci, ati fi respectat schimbarea calendarului ? |
|
|||
|
|||
![]()
Este alta problema schimbarea calendarului, nu mai incercati marea cu degetul! Sunt doua chestiuni distincte, si stiti foarte bine ca sunt tari ortodoxe care au respectat vechiul calendar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica Ortodoxa Romana, printre altele, a hotarat o schimbare in randuiala traditionala. Daca ati fi trait atunci, v-ati fi supus hotararii Bisericii dumneavoastra ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este deloc acelasi lucru cu cel la care m-am referit, si nu mai discut inutil pentru ca tot ce am spus a fost degeaba, trebuie explicat ca la scoala si chiar nu are rost!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|