Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2010, 16:00:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Gindeste-te la Sf Pavel care a parasit Iudeea( Izraelul) pentru a propavadui crestinismul. Daca nu ar fi "emigrat" si ar fi considerat parasirea "poporului ales" un pacat este foarte posibil ca noi sa nu ne mai fi bucurat de religia ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 16:02:28
grgsc_mrs grgsc_mrs is offline
Banned

Data înregistrării: 05.08.2010
Implicit

aveti dreptate, dar eu de aia am pus intrebarea, pentru ca planul meu de a pleca nu are niciun motiv religios.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 16:16:56
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grgsc_mrs Vezi mesajul
aveti dreptate, dar eu de aia am pus intrebarea, pentru ca planul meu de a pleca nu are niciun motiv religios.
Apropo de tiganii care te ataca pe strada: in Londra moare cineva saptamanal injunghiat pe strada. Daca simti tu ca e mai bine, probabil poti sa mergi sa vezi cum e pe la altii. Doar sa tii minte sa iei de la ei doar ce e bun si sa dai de la tine doar ce stii ca e bun.
Vechi 05.08.2010, 16:19:25
grgsc_mrs grgsc_mrs is offline
Banned

Data înregistrării: 05.08.2010
Implicit

Eu sunt o persoana mai slaba fizic si pur si simplu deja mi-e frica sa ies pe strada singur deoarece deja de 4 ori m-au oprit tigani pe strada si asta m-a speriat. Dar va rog sa imi raspundeti la intrebare. Eu as dori sa merg in SUA. Motivele vi le-am spus mai sus.
Reply With Quote
Vechi 05.08.2010, 16:22:12
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Apropo de tiganii care te ataca pe strada: in Londra moare cineva saptamanal injunghiat pe strada. .
La cita lume( probabil jumatate din populatia Romaniei) tranziteaza zilnic Londra o injunghiere ocazionala este un procent chiar foarte rezonabil.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
parere dumnezeu intrebare

Thread Tools
Moduri de afișare