![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am vrut sa vad cu ochii mei daca putea fi adevarat din partea lui Dumnezeu o asa scrisoare minunata asa ca m-am dus si am cautat in Sfanta Scriptura toate textele ce erau notate in fiecare pagina in partea de jos. TOATE cuvintele din acea scrisoare sunt INTRADEVAR cuvintele lui Dumnezeu. Va sfatuiesc pe toti sa faceti asta, te ajuta mult de tot sa-ti maresti credinta. Te ajuta mult de tot sa intelegi ca Dumnezeu este un Tata plin de iubire pentru noi.
Vreau sa va spun ca citesc si cartile Sfintilor Parinti dar aceasta scrisoare de la Dumnezeu m-a umplut de iubire pentru El!!!!! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 18:59:48 |
toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 18:47:12 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 13.04.2008 23:13:31 |
|