Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor
in regula merci.
|
Am sa-ti dau citeva informatii despre minastire , acum o saptamina am fost acolo:
- au posibilitati de cazare destul de mari (aproximativ 50 de persoane) in 2 feluri de chilii (camere), cu 15 ron pe noapte si cu 25 ron . La cele cu 25 conditiile sunt excelente iar dupa cum arata de bine minsatirea probabil ca la fel si la celelalte . De asemenea masa intra in ,,ritualul" cazarii.
- au o biserica f. mare cu o icoana a MD facatoare de minuni, la iconostas, unde am vazut ca anumiti crestini, mai ,,umblati si cunoscatori" obisnuiau sa se aseza in genunchi de la 8-10 metri inaintea ei si sa mearga in genunchi pina la ea inchinindu-se permanent . Nu stiu de ce faceau asa , probabil din prea multa evlavie .
dar ceea ce m-a surprins pe mine este ca desi minastirea era plina de ,,pelerini" adica spatiile de cazare erau epuizate la slujbe in biserica nu era nimeni ; doar trecatorii necazati in minastire veneau sa se inchine si apoi plecau . Maicile sunt amabile, binevoitoare, primitoare si atmosfera este placuta si linistitoare . probabil ca si nr. de telefon este acelasi , nu stiu sa-ti spun ! Este o minastire de cautat si stat in ea. Te poti ruga in liniste si esti bine primit , este mare si frumoasa.
Restul vei descoperi tu !