![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Foarte faina interpretarea ta...cu multa subtilitate...si daca stau bine sa ma gandesc ceea ce spui tu aici exista in zilele noastre...deci nu degeaba sustineam eu ca se poate trai si fara, dar nu stiam sa explic. FFF fain!!! Multam.
|
|||
|
|||
|
Profetiile crestin-ortodoxe nu spun mare lucru despre 2012. Eu cred ca noi crestinii ramanem la aceeasi problema: mantuirea personala. Oricum suntem datori cu o moarte !
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu va fi nimic in 2012. Adica in niciun caz sfarsitul lumii. Eventual ar putea fi doar o "treapta",ceva semne,anumite calamitati,vreun razboi etc. Dar atat, Sfarsitul NU va avea o data sau un an stabilit ori banuit. Va fi pe neasteptate,cand nimeni nu se gandeste!
Dar repet,nu este exclus ca in 2012 sa avem parte de unele evenimente mai insemnate. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In fiecare an avem parte de evenimente pe care le consideram mai insemnate. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma refeream la ceva cu adevarat notabil,evenimente de proportii etc. Nu mai posta doar sa te afli in in treaba.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca vorbesti la modul general si nu dai indicii clare tu esti cel care posteaza numai sa se afle in treaba. Spune clar despre ce vorbesti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu sunt adeptul teoriei "2012",asa ca nu am ce detalii sa dau. Am spus doar ca NU are cum sa fie sfarsitul,si ca in cel mai rau caz evenimente insemnate. Cum ar fi un razboi mai mare,un cutremur devastator,schimbari climatice etc. Insa doar presupuneri.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? | Mflory | Generalitati | 65 | 23.01.2015 00:14:41 |
| Si totusi Legea lui Moise era mai buna! | luminitapreda | Despre Sfanta Scriptura | 38 | 22.08.2013 22:20:05 |
| ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 11 | 30.11.2009 20:37:17 |
| asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 21:44:47 |
| ceva totusi se intampla dupa moarte | remember | Generalitati | 5 | 20.09.2009 22:50:26 |
|
|