![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dor Trec zilele-n zbor Și timpul în neștire trece Însă numai un singur dor Cu viața timpul și-l petrece. Mi-e dor de tine, fiinta dragă, Mi-e tare dor; Ce mult mi-e dor! Aș vrea să știe o lume-ntreagă, Că fără tine pot să mor! Dar viața merge înainte, Iar timpul zboară fără habar Inima-mi plânge în zadar. Căci nimeni înapoi n-aduce O ființă a cărei vieți s-a stins; Lacrimi pe obraz se plimba in tacere Fie zi sau noapte ma framant neincetat Caci viata–mi pare amara fiere De cand Domnul mi te-a luat Tu ai plecat spre vesnicie Tu cel ce mereu m-ai alintat In clipe grele de urgie M-ai incurajat, m-ai ajutat Și acuma orice veselie E ca și cum n-ar exista; Nimic nu-mi mai place mie, Decât doar amintirea ta… Si daca oamenilor par o puternica persoana Ei nu știu ca-n suflet port a ta icoana Si stiu ca nu sunt singura din lume Ce a pierdut pe cineva Și nu-i de ajuns un singur nume Izvorul vieții a-l seca. Mai sunt mulți care-mi sunt aproape Și unii chiar mă înțeleg, Dar numai tu ai fost tot ce se poate Chema mai bun, mai înțelept. Si mă gândesc mereu la tine, Tu ești mereu doar lângă mine…
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri. http://ioanagabi.weblog.ro/ |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune | silvia55 | Umanitare | 3 | 27.01.2012 00:02:51 |
apel pt rugaciune | jonzy30 | Generalitati | 3 | 24.01.2011 18:40:06 |
Apel de rugaciune | sunsray | Generalitati | 4 | 01.07.2010 16:34:38 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
apel la rugaciune | c.ovi | Umanitare | 2 | 04.06.2007 19:28:05 |
|