![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putine religii sunt atat de neindulgente cu orice alte forme de credinta in afara de ortodoxie. Si asta e un lucru pozitiv, nu negativ. Din acest punct de vedere noua dreapta este in consens cu ortotdoxia. Last edited by heorhe; 13.08.2010 at 22:33:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, ei exista. Intrebarea este cine i-a finantat la infintare ? Cine-i finanteaza? Au tatic ? Cine este acesta ?
In lumea de azi nimeni nu mai este liber; prea putini care, idealisti fiind, sunt de capul lor...Totul se invarte in jurul banului, a puterii.. Iustin Parvu ne anunta ca nu mai este tara libera in Europa . Toate sunt conduse de naimiti, cum spunea Arsenie Boca , tot intr-o profetie. Trebuie sa intelegeti ca aceeasi superputere are obiceiul acesta, de a ocupa ei toate "portofoliile"..Ei creaza organizatiile, ei le conduc ! Vrea neamu dreapta, servesc neamului dreapta lor; vrea neamul stanga, servesc neamului stanga lor. LIBERTATEA NE-AM PIERDUT-O IN 47'. Oameni buni, Iisus nu poate fi substituit ! Tineti de credinta , tineti de Hristos ! Last edited by IonelS; 13.08.2010 at 22:55:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu doar am citit principiile lor si am vazut emisiunile in care a aparut liderul lor, Tudor Ionescu, si suna foarte reconfortant pentru un suflet de roman inrobit in propria tara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana una alta ei s-au opus cu fapte sodomiei. Adica au iesit in strada si au protestat impotriva marsurilor homosexualilor. Biblia condamna homosexualitatea nu-i asa ? Deci au fost in consens cu Biblia. Tu te-ai opus cu fapte acestor lucruri, sau doar ai "scris si zis ceva "? Deci vezi ? Acuzele tale se intorc impotriva ta . Dar nu te acuz cu nimic, pentru ca nici eu nu m-am opus cu fapte. Dar macar imi dau seama de asta. Last edited by heorhe; 13.08.2010 at 22:57:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa-si faca si ei numarul, sa para real. Asa se asigura ca nu vor avea concurenta !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai daca si biserica este condusa tot de aceasta superputere, dupa spusele tale ? Atunci poate ca si Isus poate fi subtituit, tot de ei probabil. Iar credinta de care trebuie sa tinem este tot de ei inventata. probabil. Nu mai putem fi siguri de nimic, pentru ca ei ocupa toate portofoliile. Am bagat-o pe maneca. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok, tu ti-ai facut numarul ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce spun parintii sunt pareri, sfaturi, opinii dealtfel justificate daca faci o comparatie intre invatatura lui Hristos si doctrina sectelor respective...dar eu chiar n-am citit si n-am vazut in mod real pe nici unul care sa instige pe ortodocsi impotriva cuiva care nu are aceeasi religie cu el...din contra te invita sa stai in banca ta ca sa nu cazi in vreo erezie gratuit...in nici un caz nu spun sa ii luam la bataie, sa-i huiduim, sa-i omoram, sa nu le dam o bucata de paine daca ne cer...etc Citat:
Orice fapta pe care o faci trebuie sa aiba o motivatie_ buna sau rea...daca motivatia lor chiar a fost una pur crestina si cu profunda traire si respect pentru Hristos, atunci eu ma inclin...dar, sigur nu a fost asa dupa manifestarea concreta pe care au avut-o (am vazut la TV reactia lor). Au huiduit, au aruncat cu pietre...asta este comportamentul unui crestin autentic? Hristos spune: "cine este fara de pacat sa ia piatra si sa arunce..." EU nu sunt fara de pacat...si nu pot sa arunc cu piatra in semenii mei fie ei si sodomisti, satanisti, atei...etc Eu doar am un mare sentiment de mila si daca chiar vreau sa fac ceva pentru ei in nici un caz nu ma apuc sa ies in strada sa protestez impotriva lor... Nu sunt de acord cu homosexualii, cu manifestarile lor stradale care sunt putin spus dezgustatoare...dar eu ca si crestin trebuie sa fiu permanent un bun exemplu...cu ce ii aduc eu pe un drum corect daca ma apuc sa-i huidui si sa arunc cu pietre in ei? Cu ce sunt mai bun? Eu 4 ani de zile in timpul studentiei am facut voluntariat pentru asociatii care se ocupau de multe probleme sociale...deci lucram voluntar, adica fara sa ma plateasca nimeni ca sa imi pot ajuta semenii (saracii, homosexualii, bolnavii de sida, copii fara parinti, batranii din azile). Consider ca nu trebuie sa arunci cu pietre ca sa demonstrezi ca nu esti de acord cu cei ce nu-L respecta pe Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am scris pt confortul tau psihologic.Eu am scris ce stiu ! Cine este patrunzator se foloseste, cine nu ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu ceva luni in urma, de ziua lui Ion Iliescu am vazut la stiri un tanar care l-a apostrofat pe Iliescu in timp ce acesta isi facea lansarea uni carti (ma rog, eu nu am deloc afinitati cu Iliescu si cu ce face el)...dar tanarul a fost destul de absurd in manifestarea si vorbele lui, ziceai ca este drogat, isi invatatse poezia pe care o spunea cu o inversunare de nedescris si atat...politia l-a arestat, cameramanii l-au filmat...in fine, singura idee care mi-a venit atunci in minte a fost sa-l pun pe tanarul respectiv in comparatie cu teroristii Al-Qaeda dar la o scara mult mai mica...
Ma gandeam acum ca parca era tot din miscarea asta...stie cineva? Nu-mi mai amintesc exact, dar o sa caut pe net.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dreapta Socoteala | Dreamm | Generalitati | 14 | 31.05.2013 23:07:50 |
Noua Dreapta | vlad90 | Generalitati | 70 | 30.05.2012 16:17:29 |
Noua Dreapta si fascismul | Times.new.roman | Generalitati | 18 | 04.10.2011 16:43:02 |
Păcate de dreapta in contra poruncii I | Mihnea Dragomir | Vrajitoria | 14 | 19.09.2010 13:17:37 |
In stinga sau in dreapta | Hartford | Teologie si Stiinta | 3 | 26.11.2007 13:10:17 |
|