![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Trebuie sa-si faca si ei numarul, sa para real. Asa se asigura ca nu vor avea concurenta !

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ok, tu ti-ai facut numarul ?

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Eu n-am scris pt confortul tau psihologic.Eu am scris ce stiu ! Cine este patrunzator se foloseste, cine nu ....

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cu ceva luni in urma, de ziua lui Ion Iliescu am vazut la stiri un tanar care l-a apostrofat pe Iliescu in timp ce acesta isi facea lansarea uni carti (ma rog, eu nu am deloc afinitati cu Iliescu si cu ce face el)...dar tanarul a fost destul de absurd in manifestarea si vorbele lui, ziceai ca este drogat, isi invatatse poezia pe care o spunea cu o inversunare de nedescris si atat...politia l-a arestat, cameramanii l-au filmat...in fine, singura idee care mi-a venit atunci in minte a fost sa-l pun pe tanarul respectiv in comparatie cu teroristii Al-Qaeda dar la o scara mult mai mica... 

Ma gandeam acum ca parca era tot din miscarea asta...stie cineva? Nu-mi mai amintesc exact, dar o sa caut pe net. 

"Sa nu spui tot ce stii, sa nu faci tot ce poti, sa nu crezi tot ce auzi!" (pr. Paisie Olaru) http://www.youtube.com/watch?feature...v=y8zZ_NGRoJo#!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu, avea legatura cu Noii golani sau ceva de genul acesta...Ideea cu toate aceste organizatii este ca nu sti cine le patroneaza si ce intentii au..Se straduiesc sa dea bine , dar ajung sa dezamageasca..

| 
![]()  | 

| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Dreapta Socoteala | Dreamm | Generalitati | 14 | 01.06.2013 00:07:50 | 
| Noua Dreapta | vlad90 | Generalitati | 70 | 30.05.2012 17:17:29 | 
| Noua Dreapta si fascismul | Times.new.roman | Generalitati | 18 | 04.10.2011 17:43:02 | 
| Păcate de dreapta in contra poruncii I | Mihnea Dragomir | Vrajitoria | 14 | 19.09.2010 14:17:37 | 
| In stinga sau in dreapta | Hartford | Teologie si Stiinta | 3 | 26.11.2007 14:10:17 | 
| 
 |