![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vedeti ca ei au trebuit sa renunte la ceva ,pentru unire.Dar Ortodoxia nu are la ce sa renunte! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu va cere nimeni sa renuntati la adevar, ci sa regasiti adevarul in toata plenitudinea lui. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adevarul in plenitudinea lui ,nealterat este in Ortodoxie,si conform temei acestui topic,confirmat si de Dostoievski. Minciuna ,alerarea si ipocrizia este la catolici.Deci asta este,vedeti-va de treburile voastre,ceea ce cred ca s-a sugeratde mai multe ori,dar vad ca voi sunteti incapatanati,si tind sa cred ca nu din iubire. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iar de papa, ascultăm așa cum au ascultat înaintașii noștri, sfinții părinți ai Bisericii Nedespărțite, din învățătura cărora noi nu am schimbat o iotă.
|
|||
|
|||
|
Ascultati de papa in continuare,cine va opreste?! Noi nu...
|
|
|
||||
|
||||
|
Mi se păruse că aveți ceva împotriva acestui lucru.
|
|||
|
|||
|
Nu ,am ceva impotriva incercarii voastre mincinoase de unire.V-am demonstrat ca de fapt unirea presupune cedare,iar noi nu vom ceda nimic ,nici nu vom asculta vreodata de papa.Voi faceti ce doriti...
|
|
|
|||
|
|||
|
Biserica ortodoxa nu va trece niciodata la catolicism si nu va schimba nimic din ce a lasat Hristos.
Hristos a spus ca portile iadului nu vor birui biserica. Sfantul nostru parinte Arsenie Boca a spus clar ca ortodoxia nu se va schimba dupa catolici ,nici dupa altii. Sa nu ne facem griji inutile. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| „Iadul, suferința de a nu mai putea să iubești“ la Dostoievski | georgeval | Generalitati | 6 | 18.09.2014 20:41:26 |
| Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 21:21:58 |
| catolicismul | dragos_c | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 28 | 27.12.2006 16:16:22 |
|
|