![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai de sufletul tau !
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai penibil de atat poti sa fii? Doamne cata prostie! Tu chiar nu stii de gluma.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cu vorbele nu te joci ! Cuvantul a creat lumea; el poate sa faca si sa desfaca destinul unui om, al unui popor,... Probabil te crezi pe terenul de joaca aici printre crestini...
Ce injuri iti ia Dumnezeu ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ce vorbe bre? Ti s-a casunat aiurea pe mine. Du-te si te culca ca te-ai trezit cu fata la cearsaf! Seriosule
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu e pacat sa emigrezi, e pacat sa nu faci acest lucru daca te tin puterile. Eu unul nu ma vad capabil de adaptare in alta tara.
|
|
|
|||
|
|||
|
'Patriotism' bine placut lui Dumnezeu e atunci cand tu iubesti tara altuia si el ti-o iubeste pe a ta. Asa cum si doi indragostiti iubesc trupul celuilalt si isi ofera iubire reciproca! A-ti iubi numai propria tara e narcisism si egoism.
|
|
|
|||
|
|||
|
Azi mi-am vizitat duhovnicul si parintele meu spiritual. De dragul lui si al unora ca el nu-mi vine sa parasesc tara. Desi sunt atat de putini...Dar oare dincolo vor fi oameni ca ei? Oare vom fi in stare sa rezistam lucrand un pamant nesemanat si intelenit?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
La ce fel de lucrare te referi?
|
|||
|
|||
|
Era o metafora. In principal noi lucram la intarirea sufletelor noastre. Avem in permanenta nevoie de hrana spirituala, de rugaciune, de frati credinciosi cu care sa impartasim aceleasi valori. Daca vom fi sanatosi spiritual vom putea apoi sa-i ajutam si pe altii. Dar daca esti singur, ce faci? Trebuie sa fii foarte puternic sa rezisti de unul singur intr-o lume pentru care Dumnezeu nu ne neaparat necesar, asa cum e pentru tine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
| Tags |
| emigrare |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 21:01:52 |
| Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 22:50:31 |
| Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 01:47:01 |
|
|