![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta este rezultatul unor minti obtuze ce au elaborat astfel de doctrine religioase. Cum poti sa crezi ca Dumnezeu, care este iubire, poate sa-i trimita pe acesti copilasi in iad? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nimeni nu ajunge la Tatal decat prin mine".... ..."rezultatul unor minti obtuze ce au elaborat astfel de doctrine religioase"?........
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand ucidea in stanga si in dreapta pentru greseli pe care si noi le-am ierta. In cazul de fata nu a fost vorba de o mana criminala. Asistenta care trebuia sa fie in salon, poate era la toaleta in acel moment. De ce Dumnezeu a lasat sa se produca acel scurt circuit? Adica El a lasat sa se produca tragedia, El a hotarat ca cei 4 bebelusi trebuie asa moara si tot El ii trimite acum in Iad????????? Si pe ce motiv? Ca nu s-au botezat??????? Inseamna ca avem in fata cea mai violenta religie de pe vreamea paganismului pana acum. |
|
|||
|
|||
![]()
Copiii nu au apucat sa pacatuiasca pentru a merge in iad. Din fericire Dumnezeu e mai milos si mai cu minte decat noi, caci El e dragoste. Iar parintii aceia indurerati nu mai aveau nevoie si de palma aceasta din partea Sfintei Biserici. Cat costa sa mergi cu ei pe ultimul drum si sa faci cateva rugaciuni pentru a le alina sufletul? Sa nu ne miram daca ii vor imnormanta crestineste unii de la alte confesiuni. Cea mai buna ocazie de a-ti dovedi crestinismul din tine e cand omul are un asemenea necaz in casa.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici nu este vorba de Madalina Manole. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa tine, dupa bisericile crestine, cati prunci nevinovati trebuia sa plateasca, mergend pentru vesnicie in iad, sa se spele acest pacat? Iar revenim la Dumnezeul crud din VT? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mostenim predispozitia de a pacatui, nu ne nastem pacatosi. Odata cu varsta aceasta predispozitie poate fi transformata in pacat daca ascultam de ea. Pacat inseamna actiune, gand, sentiment pacatos. Copiii aceia nu aveau nici macar constiinta sau cunostinta pacatului. "învățați ce înseamnă: Milă voiesc, iar nu jertfă" mat 9:13
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 18.08.2010 at 11:09:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu siguranta alti oameni inteleg mai bine,mai profund,mai corect.Pot accepta acest lucru.Se pare ca eu nu ma numar printre ei.Cu siguranta sunt aspecte care depasesc capacitatea mea de intelegere.Si asta pot accepta.Tocmai de aceea voi face tot ce imi sta in putere in vederea intelegerii acelor aspecte.Daca nu voi putea>asta este iar Cel de Sus ne va judeca pe fiecare pentru ce am facut pe lumea asta. Last edited by Scotianul; 18.08.2010 at 16:37:27. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|