![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Femeile sunt respectate in BOR -ca mame, sotii, credincioase si au ca model pe Maica Domnului, care a restabilit pozitia femeii in societate. Femeia trebuie sa duca o viata plina de sfintenie dupa modelul Maicii Domnului si a Sfintelor.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Femeia nu-i proasta!!! Ii biserica care-i maschilista!
|
|
||||
|
||||
![]()
Fata, cred ca te-ai ratacit pe aici! Daca poti sa inveti ceva bun, fa-o, daca nu,asteapta sa mai cresti!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Ah, tu zici ca nu-i maschilista biserica? Dumnezeu e barbat, Iisus è barbat, cei 12 apostoli barbati, femeia trebuie supusa barbatului, preotul ii barbat, Papa la fel. Si tot eu sunt cea ratacita. Lasa-ma ca mi-au zis de toate felurile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Îndemn: bâșt de aici , dar nu oricum , ci cu viteză maximă ! Drum bun !
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne facem ca ploua si sa aducem argumente rationale, daca dogmatice nu doreste: nici o femeie in firea ei, buna crestina, nu si-ar dori sa fie preot. Asa a construit-o Dumnezeu ! Nici noi barbatii nu putem fi mame si nici n-ar trebui sa ne dorim. Tu imi aduci aminte de cei ce fac schimbare de sex si pe deasupra mai fac si prozelitism in acest sens!
Last edited by IonelS; 18.08.2010 at 21:29:22. |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu sunt pisicile caini?
|
|||
|
|||
![]()
Hopa, cineva cu raspunsuri 'destepte'.
Ai dreptate, prin alte cuvinte, femeia nu poate fi preot pentru ca femeia nu este considerata om. E o alta specie. (asta dupa analogia ta am dedus-o) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si-mi tu mie ce legatura are schimbarea de sex si prozelitismul acestuia? Barbati nu pot fi mame, pot fi tati, asa cum o femeie poate fi preoteasa. Unde este egalitatea ![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
din ospățul credinței |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|