Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2010, 21:36:09
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Dumnezeu sa va binecuvinteze, parinte!
Sincer , dar sincer , credinta voastra accepta Moliftele ? Intreb pentru ca efectiv nu stiu . Tie iti sunt de folos ?
Vechi 18.08.2010, 21:42:01
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sincer , dar sincer , credinta voastra accepta Moliftele ? Intreb pentru ca efectiv nu stiu . Tie iti sunt de folos ?
Daca te referi la molifte in sensul literar de rugaciuni, absolut, da...Sunt foarte practicate , chiar si cele de exorcizare sau eliberare de sub apasarea demonica. Si, desigur, sunt foarte de folos.
Daca te referi la ritualul exact cum e practicat in BO, nu, la noi nu se practica. Pur si simplu i se porunceste demonului sa plece in Numele lui Iisus Hristos.
Insa eu ii multumeam parintelui pentru stradania sa de a ne da explicatii despre aceasta practica, caci vad ca sunt multi pe care ii preocupa. Numai eu am numarat vreo trei topice pe aceasta tema.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 18.08.2010, 21:50:49
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Daca te referi la molifte in sensul literar de rugaciuni, absolut, da...Sunt foarte practicate , chiar si cele de exorcizare sau eliberare de sub apasarea demonica. Si, desigur, sunt foarte de folos.
Daca te referi la ritualul exact cum e practicat in BO, nu, la noi nu se practica. Pur si simplu i se porunceste demonului sa plece in Numele lui Iisus Hristos.
Insa eu ii multumeam parintelui pentru stradania sa de a ne da explicatii despre aceasta practica, caci vad ca sunt multi pe care ii preocupa. Numai eu am numarat vreo trei topice pe aceasta tema.
Sarut mana pentru raspuns ! Da , este fireasca aceasta preocupare , mai ales in aste timpuri atat de tulburi si la numarul ispitelor din ce in ce mai mare ce navalesc asupra noastra . Doamne ajuta !
Vechi 18.08.2010, 21:53:40
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sarut mana pentru raspuns ! Da , este fireasca aceasta preocupare , mai ales in aste timpuri atat de tulburi si la numarul ispitelor din ce in ce mai mare ce navalesc asupra noastra . Doamne ajuta !
Doamne-ajuta! Multa binecuvantare!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 04.09.2010, 17:31:50
ferentz_mircea ferentz_mircea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.08.2010
Wink greu,dar incep sa pricep...

incep sa inteleg dupa ce am citit despre molivtele lui Sfantu Vasile cel mare de ce il admira toata lumea pe preotul Lacatusu de la biserica sfantului Ciprian de la Grigoresti-Suceava ca citeste rugaciunile astea a lui Sfantul vasile cel mare de 5 ori pe saptamana,nu prea am auzit sa citeaqsca cineva asa de des,cam e singurul de prin zona Moldovei care se ocupa cu dezlegari de fermece si blesteme,tare popa asta !

www.bisericasfantulciprian.ro
Reply With Quote
Vechi 05.09.2010, 11:24:28
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ferentz_mircea Vezi mesajul
incep sa inteleg dupa ce am citit despre molivtele lui Sfantu Vasile cel mare de ce il admira toata lumea pe preotul Lacatusu de la biserica sfantului Ciprian de la Grigoresti-Suceava ca citeste rugaciunile astea a lui Sfantul vasile cel mare de 5 ori pe saptamana,nu prea am auzit sa citeaqsca cineva asa de des,cam e singurul de prin zona Moldovei care se ocupa cu dezlegari de fermece si blesteme,tare popa asta !

www.bisericasfantulciprian.ro
Pentru mine sunt multe semne de intrebare... De 5 ori pe saptamana??????????
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 13:39:08
nestor69 nestor69 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.05.2010
Smile de 5 ori !!!!!

Preotul Lacatus de la Suceava este o somitate in materie de daruire preoteasca si citeste de cativa ani buni aceste molifte ale sf Vasile, de aici si rezultatele remarcabile pe care le are si oamenii care au fost la el stiu asta......mai sunt si preoti care isi fac datoria si care isi urmeaza chemarea indiferent de sacrificii si pe acestia ii binecuvinteaza Dumnezeu !
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile sophia Intrebari utilizatori 77 04.01.2013 15:33:56
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion sagetuta Generalitati 20 02.01.2013 20:05:52
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare Templier Knight Sfinti Parinti (Patrologie) 12 27.08.2012 11:53:03
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? ingerul_pazitor Generalitati 46 15.12.2011 17:43:48
Moliftele Sf Vasile rafella Generalitati 6 15.07.2010 13:16:52