![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar unii au un fix cu pocainta pentru bani ... se vede ca nu au cunoscut-o niciodata...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cand iti parasesti serviciul pierzi toate facilitatile serviciului, masina, telefon, casa de servici
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ma deranjeaza faptul ca arunca cu noroi in Biserica pentru care a slujit candva!Isi face propaganda fara sa constientizeze anumite lucruri,mi se pare un om mandru si stim foarte bine ca Dumnezeu nu iubeste MANDRIA!!!!! Daca ar fi un om al lui Dumnezeu,ar trebui sa isi vada de drumul lui...... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atat timp cat in viata aceasta cunoastem pacatul, Dumnezeu ne PORUNCESTE sa cunoastem si pocainta. Nu e optional. A te pocai inseamna sa regreti pacatele pe care le-ai facut si sa nu le mai faci. Ce vrei tu sa spui e ca nimeni nu poate spune ca e desavarsit...asta e altceva...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Această "relație personală" cu "Domnul Isus" vine numai și numai ca urmare a îndoctrinării cu învățăturile unei secte, învățături care pot diferi mult de cele ale altor secte, care tot o "relație personală" cu "Domnul Isus" propun. Culmea e că Hristos e numai Unul ca și temelia și adevărul Bisericii pe care a fondat-o, acum 2 milenii: 1 Cor. 3.11 "Căci nimeni nu poate pune altă temelie, decât cea pusă, care este Iisus Hristos." Evrei 13.8 "Iisus Hristos, ieri și azi și în veci, este același."
|
|||
|
|||
![]()
Whatever...Ideea era alta si cine a inteles-o a inteles-o...
|