Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2010, 20:03:07
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
cata ratacire in casele sectante cata lucrare sataniceasca si cate suflete pierdute pt un blid de linte sau un folos material
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohia cu sotia si copiii; il priveste unde se duce, eventual pe drumuri...asta da castig...
Dar unii au un fix cu pocainta pentru bani ... se vede ca nu au cunoscut-o niciodata...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 20:21:52
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohianiciodata...
Poii ce ai fi vrut? sa-i dea flori? el statea in casa comunitatii pentru ca era slujitorul comunitatii, cand s-a schimbat din pastor in lup normal ca l-au alungat
cand iti parasesti serviciul pierzi toate facilitatile serviciului, masina, telefon, casa de servici

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 20:25:29
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Poii ce ai fi vrut? sa-i dea flori? el statea in casa comunitatii pentru ca era slujitorul comunitatii, cand s-a schimbat din pastor in lup normal ca l-au alungat
cand iti parasesti serviciul pierzi toate facilitatile serviciului, masina, telefon, casa de servici
E treaba lor ce au facut . Nu le-a mai facut treaba , l-au concediat. [desi nu stiu daca mai stiu vreun gazdas atat de absurd incat sa-ti spuna sa parasesti locuinta in trei zile]. Numai ca ideea cu folosul material e doar un refren gratuit.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 12:08:34
FLORINA FLORINA is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Oradea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Ai dreptate! Si oricum a fost anuntat dinainte!
Si ma deranjeaza faptul ca arunca cu noroi in Biserica pentru care a slujit candva!Isi face propaganda fara sa constientizeze anumite lucruri,mi se pare un om mandru si stim foarte bine ca Dumnezeu nu iubeste MANDRIA!!!!!
Daca ar fi un om al lui Dumnezeu,ar trebui sa isi vada de drumul lui......
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 11:28:15
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohia cu sotia si copiii; il priveste unde se duce, eventual pe drumuri...asta da castig...
Dar unii au un fix cu pocainta pentru bani ... se vede ca nu au cunoscut-o niciodata...
pocainta nu o poate cunoaste nimeni in viata asta "NIMENI NU POATE SPUNE EU SUNT POCAIT" iar cei care au trecut la sectati (penticostali ,adventisti iehovisti mormoni,baptisti etc) majoritatea au trecut pt ca li sa- promis un ajutor. CAT DESPPRE ACEL RATACIT CARE A PLECAT DIN BISERICA ORTODOXA ,NICI NU PUTEA SA-SI FACA UN RAU MAI MARE LUI SI FAMILIEI
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 11:46:40
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
pocainta nu o poate cunoaste nimeni in viata asta "NIMENI NU POATE SPUNE EU SUNT POCAIT"
Atat timp cat in viata aceasta cunoastem pacatul, Dumnezeu ne PORUNCESTE sa cunoastem si pocainta. Nu e optional. A te pocai inseamna sa regreti pacatele pe care le-ai facut si sa nu le mai faci. Ce vrei tu sa spui e ca nimeni nu poate spune ca e desavarsit...asta e altceva...
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 12:47:45
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doriana Vezi mesajul
atat timp cat in viata aceasta cunoastem pacatul, dumnezeu ne porunceste sa cunoastem si pocainta. Nu e optional. A te pocai inseamna sa regreti pacatele pe care le-ai facut si sa nu le mai faci. Ce vrei tu sa spui e ca nimeni nu poate spune ca e desavarsit...asta e altceva...
a te pocaii nu inseamna doar a parasii pacatul ci a face si toata fapta buna si a da ascultare.iar cel ce spune eu m-am pocait mincinos este ca de va spune acest lucru nu are smerenie si fara smerenie nu exista pocainta (lasa faptele sa vorbeasca despre tine)
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 20:08:50
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana
Mda...mai ales ca BO i-a luat totul cand a aflat ca s-a pocait si i-a spus ca in trei zile sa paraseasca parohia cu sotia si copiii..
Pocăință nu înseamnă aderarea la o sectă, iar în momentul în care preotul s-a botezat la baptiști știa că aceștia îl vor sprijini necondiționat ca pe orice alt "frate" al lor pentru faptul că este un preot ortodox și îl pot folosi "ca să mărturisească și în fața altor păgâni nemântuiți cum sunt ortodocșii pe Mântuitorul lui personal, Domnul Isus", Mântuitor "personal" care vine numai prin "relația personală cu Domnul Isus", "relație personală" care vine numai și numai prin asimilarea și interpretarea "personală" (vă dați seama cât de "personală" este ), a interpretărilor biblice pe care le oferă secta la care a aderat.
Această "relație personală" cu "Domnul Isus" vine numai și numai ca urmare a îndoctrinării cu învățăturile unei secte, învățături care pot diferi mult de cele ale altor secte, care tot o "relație personală" cu "Domnul Isus" propun.
Culmea e că Hristos e numai Unul ca și temelia și adevărul Bisericii pe care a fondat-o, acum 2 milenii:

1 Cor. 3.11 "Căci nimeni nu poate pune altă temelie, decât cea pusă, care este Iisus Hristos."
Evrei 13.8 "Iisus Hristos, ieri și azi și în veci, este același."
Vechi 20.08.2010, 20:11:51
Senior Member

Implicit

Whatever...Ideea era alta si cine a inteles-o a inteles-o...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare