![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ma ierte daca gresesc dar eu cred ca aceste discutii sunt fara rost. Noi nu putem ajuta decat intr-un singur fel. Rugandu-ne!
Eu cred ca nu pot avea eu (sau altul) mai multa compasiune pentru bebelusii morti decat Hristos. El i-a zidit, ai Lui sunt. Si atunci daca ai Lui sunt tot El le va purta de grija si ii va aseza acolo unde va crede El de cuviinta, Credeti ca Hristos va tine cont de ceea ce presupunem noi aici pe forum? Eu cred ca nici macar parintilor nu ajuta. Este doar parrea mea si nu doresc sa va impun sa fiti de acord cu ea. Luati acest indemn mai mult ca pe o rugaminte.. De aceea dragilor, sa renuntam odata la acest gen de discutii in van. Insumate, Nu sunt decat timp irosit si incarcare de pacate. Pentru ca a incerca sa porti tu de grija unui bebelus mort in locul Lui Hristos inseamna a-I fura cu nerusinare dreptul (SAU!!) de a rezolva toate in felul Sau. Ori Hristos a spus , nimeni nu este nascut pentru a osanda ci pentru Inviere! De aceea eu am nadejde ca El, Ziditorul, El, Hristosul va aseza acolo unde trebuie sufletele copilasilor care nu au avut nici macar sansa de a se apara.. Nu au rost discutiile. Sa ne rugam ca cei in masura sa aiba puterea si dorinta de a lua decizii bune pentru a schimba ceva in tara asta ca sa nu mai fim nevoiti sa traim astfel de tragedii. Last edited by eduardd; 20.08.2010 at 07:52:47. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eric Stefan Dragomirescu , unul din copiii ce au pierit in tragicul accident de la Maternitatea Giulesti , a fost inmormantat astazi la ora 15 , in cimitirul Ghencea din Capitala . Slujba de inmormantare a fost oficiata de preotul Tudorel Peiu , preot de caritate la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copiii " Grigore Alexandrescu ", preot care l-a botezat pe micutul plecat la Domnul . DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN IMPARATIA SA ! +
|
|||
|
|||
![]()
Din nou citesc cu stupoare reactiile ciudate ale unora care in loc sa se ingrozeasca de grozavia celor petrecute incep sa se duca la lecturile religioase sa dezbata daca pruncii astia vor ajunge in iad sau nu. Este de-a dreptul dezgustator si lipsit de orice afectiune..si acest lucru il auzim de la MAME!...este groaznic!
Mie mi s-a zburlit parul pe cap cind am auzit de nenorocitele alea de asistente nemernice care ar trebui bagate la inchisoare pe viata. S-a ajuns in ultimul hal de nepasare si indolenta..iar idioatele alea acum se razbuna pe cei din jurul lor pentru ca le-au taiat salariile si-i lasa sa moara pe acesti micuti....si cine a fost prin maternitati stie ca oricit de mult ar fi platite ORICUM NU-SI FAC DATORIA CUM TREBUIE.! Iad, Rai...incredibil la ce va puteti gindi unii dintre voi...cita nesimtire in inima! Si asta in conditiile in care Hristos ne-a explicat in citeva rinduri ca pentru a ajunge in Imparatia Sa "trebuie sa fiti precum acesti micuti" indiferent daca ei erau botezati sau NE-botezati, ca doar arata cu mina spre copilasi nebotezati. Iar pentru satisfacerea curiozitatii unora, sper ca ati aflat ca toti dintre ei au trecut deja prin IAD, suportind temperaturi de peste 200 de grade Celsius...asa ca puteti sta linistiti/te. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|