![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Lucrurile sunt relative doamna.
Ca ginerele dv sa ia salariul acela la primarie,3..4 oameni trebuie sa plateasca impozite luna de luna.Iar restructurarea ginerelui dv s-ar fi facut tocmai pt ca ceilalti 3..4 oameni au fost deja restructurati si nu mai pot plati dari. Va zic aceasta ca sa nu vedeti in minunea care totusi s-a produs,latura lumeasca. Ci altceva,mai important,faptul ca rugaciunile v-au fost ascultate.Aceasta e o povara imensa.Caci multi in pustie au cerut cu lacrimi de sange si nu au primit. Deci rugati-va pentru putin (adica nu pentru rezolvari concrete),dar BUCURATI-VA PENTRU MULT ! |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=iustin10;281021]
Ca ginerele dv sa ia salariul acela la primarie,3..4 oameni trebuie sa plateasca impozite luna de luna.Iar restructurarea ginerelui dv s-ar fi facut tocmai pt ca ceilalti 3..4 oameni au fost deja restructurati si nu mai pot plati dari. Poate nu m-am facut suficient de inteleasa: daca restructurarile s-ar fi facut intre persoane cu contracte de munca pe perioada nedeterminata, era ok, dar primarul si-a angajat neamuri cu contracte pe perioada determinata fiindca posturile sunt blocate, iar acum cand s-a cerut a se face disponibilizare, dl.primar a propus a fi pusi pe liber persoane cu vechime in primarie pentru a-si mentine pe posturi pe cei din familie. Salariile in primarie sunt foarte mici, ca s-au taiat toate sporurile de care au beneficiat, si ginerele meu, cu facultate si masterat, ocupa trei functii grupate intr-un singur post. Eu sunt tare fericita ca Maica Domnului mi-a ascultat rugaciunile, ca e greu sa ai copil mic de intretinut si sa te trezesti fara serviciu, mai bine fara 25% din salar! Pentru mine este clar o noua minune! Doamne ajuta!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O primavara minunata! | heaven | Generalitati | 21 | 08.03.2015 23:59:56 |
| Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 13:22:21 |
| minunata pilda....priviti si va minunati | patricia2006 | Rugaciuni | 1 | 06.09.2012 17:55:10 |
| Din minunata lume a necuvantatoarelor | adorcrysti | Generalitati | 219 | 08.08.2010 12:42:26 |
| iISUSE, CULME MINUNATA | anne_mary0209 | Arta bisericeasca in general | 0 | 19.03.2008 17:22:16 |
|
|