![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am participat la botezuri de adulti si copii de 7-8 si 12 ani si este cu totul altceva! Inca ceva, La botez bebelusul este pasiv? :))))))) iar ai noroc de asemenea cazuri si eu nu stiu cum fac ca dau numai peste bebelusi isterizati care urla si tipa inrositi de efort pina nu ajung inapoi la mama in brate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste efectul botezului la omul care nu este constient de ceea ce se intampla, ca o paralele la botezul bebelusului, voi aminti de botezul prietenului Cuv. Augustin. Iata ce scrie Cuv. Augustin in Confesiunile sale: "Ce ai facut Tu atunci, o, Dumnezeule al meu, cat de nepatruns este adancul judecatilor Tale? Caci atunci cand acela suferea de friguri, a zacut multa vreme in nesimtire, intr-o sudoare de moarte, si exact atunci cand cei din jurul sau isi pierdusera speranta, a fost botezat fara ca el sa-si dea seama, eu neputand sa ma preocup de lucrul acesta si banuind ca sufletul lui pastreaza mai degraba ceea ce primise mai intai de la mine si nu ceea ce se petrecea in trupul unuia care isi pierduse cunostinta. Insa realitatea era cu totul alta; caci el si-a revenit si s-a facut sanatos. Si imediat ce am putut sa stau de vorba cu el - de buna seama, am putut de indata ce a putut si el, fiindca nu ma indepartasem de el si depindeam foarte mult unul de altul, - am incercat sa-l fac sa rada, la gandul ca si el va rande impreuna cu mine de botezul pe care abia il primise, intr-un moment in care era cu totul absent cu mintea si cu simtirea; dar el aflase ca primise botezul. Drept care m-a izgonit ca pe un dusman si m-a sfatuit cu o uimitoare si neasteptata franchete ca, daca mai doresc sa-i fiu prieten, sa incetez a-i mai spune asemenea lucruri." (Confesiuni, pg.156) |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ziuaonline.ro/eveniment/r...giulesti-.html
Vai, sper din toata inima sa fie numai o minciuna nesimtita. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Excelenta stire? Cum poti sa spui asa ceva? Are mai multa valoare sa salvezi o iconita decat copiii aia nevinovati? Dumnezeu cu toata bunatatea sa ar face asa ceva??? Nu pot sa cred, nu-mi vine sa cred!
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil e un semn cum ca acei copii au fost salvati de la iad. Moartea sufletului e mult mai tragica decat moartea trupului!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mda eu is necredincioasa, numai voi puteti interpreta un bine aceasta teribila tragedie! Nu pot sa-mi imaginez cum puteti gandi in asa fel!!! ![]() Stia ce facea cand acei copii ardeau printre flacari? Stia ca salva numai o insignificanta iconita din plastica si hartie? Last edited by Bast-et; 25.08.2010 at 00:22:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Raoule ... la ce te gandeai cand ai scris asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Fetita, faptul ca iconita nu a ars este un semn pentru cei ce nu cred, ca tine- Dumnezeu exista! Ceva asemanator s-a intamplat si la Manastirea Hadambu, cand, in timpul unui incendiu, icoana Maicii Domnului a ramas neatinsa de flacari. Sunt multe exemple de acest fel!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|