![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceva asemanator a fost cand am inceput topicul despre Klaus Kenneth.Scopul meu a fost popularizarea lui,pentru ca era necunoscut.Am vrut sa subliniez ca are ceva interesant de spus.Si in loc sa starnesc interesul,au inceput sa curga atacurile si acuzatiile,ca eu il consider sfant,ca sa citim din sfintii parinti,adica lucruri pe langa subiect.
Asa se intampla la orice topic.In loc sa vina completari din partea celor care vor asta,vin atacuri nefondate,si devieri enorme de la subiect. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate, tu ai ales monologul!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este situatia cand dezbati un subiect si nimeni nu intelege ce spui.Nu eu vreau asta,ci situatia de fapt o impune,ca si la alte multe subiecte.
E usor sa vorbim fara sa aiba importanta ce spunem,daca ne uitam pe raspunsuri vedem ca asta e situatia. Eu am incercat sa-ti explic ca raspunsul tau nu era in concordanta cu ceea ce vroiam eu sa subliniez,dar toate explicatiile mele s-au izbit de o stanca.Ti-am oferit doua sau trei explicatii binevoitoare si coerente. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai scris odată pe un topic că duhovnicul ar trebui să vadă și părțile bune nu numai cele rele, să fie mai blând să nu demoralizeze . Te-ai izbit de astfel de duhovnici , drept pentru care ai schimbat câțiva. De ce îți spun treaba asa ? Pentru că și tu la rându-ți demoralizezi și bagi pumnul în gură ! Din cele cinci pagini scrise , cu nici un user nu ai fost deacord ! Aici este totuși un forum , nu bloog , iar monologul nu are roade mai ales pe tema de față !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar deloc, Daniel ! De aceea îți citesc mesajele și bloogul tău ! Prezinți interes și de la orcine ai câte ceva de învățat. Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate ,de la tine nu prea am ce!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|