![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt, prin neglijenta si pacatele noastre L-am pus la fiert in etuvele acelea nenorocite pe Insusi Hristos, iar noi chibitam de pe margine daca s-a respectat nu stiu care principiu sau dogma. ("ca tot ceea ce veti face unuia mic ca acela, Mie imi faceti"). Vom ajunge sa ne rugam la niste principii si-L vom pune in paranteze pe Insusi Dumnezeu, caruia ii multumim ca S-a jertfit pentru noi, dar dupa ce am batut principiile in cuie nu mai avem nevoie de Dansul caci lucreaza principiile singure. Domnul sa ne pazeasca de asemenea rataciri. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Tragedie | Hartford | Generalitati | 77 | 26.12.2012 00:01:13 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
|