![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca minciuna propriu zisa conteaza ci mai degraba intentia din spatele ei. Cand mi-am rupt mana un unchi s-a uitat la ea si a vazut clar ca-i rupta din radius dar mi-a spus sa stau linistit ca poate nu-i nimic grav dar ca ar trebuit totusi imediat sa mergem la medic, m-a dus asa cu vorba deoarece ma stia slab de inger si stia ca mi-era frica de injectii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi nu toți românii e din Moldova? Eu așa am învățat la școală. Pă vremuri, când școala era școală li nu ca acuma când se învațpă despre maimuțe și bigban.... Că la noi în Ardeal or fo numai daci și romani, aia ce or venit de la Roma ca să ne fure aurul, ceva gen Gold Corporation. Și tot așa or rămas până azi. Doar că ceva mai creștini și oleacă mai serioși, că nu să mai bat amu cu nimeni.
Last edited by vsovivi; 27.08.2010 at 22:33:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Astăzi, eu cred că am spus trei minciuni. De o mincună îmi aduc aminte limpede. În plus, am observat din proprie experiență că la o minciună de care îmi aduc aminte, există încă două de care nu îmi aduc aminte.
Îndurătorule, iartă minciunile mele !
|
|||
|
|||
![]()
Minciuni spunem zilnic,ce conteaza de fapt [cred eu] e scopul pentru care am spus minciuna
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
*URGENT!!*Intamplare la inmormantare care nu se intampla zilnic | alexutzutaurashu23 | Intamplari adevarate | 7 | 29.11.2012 09:18:47 |
*URGENT!!*Intamplare la inmormantare care nu se intampla zilnic | alexutzutaurashu23 | Intrebari utilizatori | 2 | 25.11.2012 00:02:30 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
Canibalismul in Rusia este un fapt zilnic.... | Bast-et | Generalitati | 17 | 17.08.2010 23:57:24 |
|