![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aceasta mentalitate de tip non-sens tradeaza o deformare interna la nivel de intelegere primara a realitatii sociale, nicidecum nu are legatura cu intelegerea crestinismului. Pana sa consideri pregatit un astfel de sol (teren) pentru samanta Vietii Vesnice - Hristos, este nevoie nu de semanator ci de "destelinator" (cel care desțelenește solul). Iar, aici, un om rau ar afirma ca astfel se justifica bataia (bataus=creator de mentalitati superioare, "destelinator")! Un crestin afirma doar ca este nevoie de multa dragoste cu rabdare! Hristos este rafinat, la superlativ! Crestinul este urmasul lui Hristos, deci trebuie sa fie la fel ca Hristos. In asta consta "lupta" noastra, a crestinilor, de zi cu zi. Canonul apostolic 27 este normativ pentru crestinul hirotonit si este un obiect ajutator in stabilirea granitei intre a fi crestin si a fi ipocrit. Last edited by Pr.Gheorghe; 28.08.2010 at 08:39:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma ingrozesc la gandul ca in Consistoriu ar putea fi oameni de decizie care ar avea aceasta mentalitate: lasa, ba, ca la noi de cand ne stim bataia este rupta din rai!
|
|
||||
|
||||
![]()
Acel filmulet cu "calugaru karatist" mi se pare o facatura, batausul parandu-mi ca nu prea seamana cu staretul, mai ales ca ii aplica mosului niste lovituri de karate de parca ar fi citit manualul de arte martiale alu Han Gyo "Muyejebo" ... apoi staretu era in civil, lucru cam ciudat pt un staret fie el si var primar cu Bruce Lee,frate cu Jet Li si ucenicu lu Jackie Chan...sau o fi dat jos reverenda sa faca mai bine miscarile alea de karate
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce ai zice, pentru inceput, de niste lectii de romana? A, nu, nu din Cancan. |
|
|||
|
|||
![]()
dar, este inuman ce a facut el! absolut inuman...sa umpli de sange un batranel...indiferent de ce fapta ar fi facut bietul om...nu se poate sa fii asa!
|
|
|||
|
|||
![]()
Andrei, eu nu stiu cit o fi batut preotii la Creanga si ma gindesc ca nici nu-i relevant. Creanga era copil si preotul era invatator...greu de combinat cele doua meniri!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
preotul ala ,satanic, trebuie varat iute la gherla printre smecheri !
|
|
|||
|
|||
![]()
Calugari poponari si stareti batausi, ce imagine are biserica!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu avem acest drept de a judeca un preot orice ar fi facut,si nici a ne da cu parerea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A inventat Bruce lee violenta ieri si nu stiu io?Ce legatura are cu MAtrix, sau crezi ca numai in filme se bate lumea.Si ce figuri de karate ai vazut, s-a rasucit sa ii dea cu calcaiul in fatza? Esti penibil. Preotul acela este un dobitoc si ar trebui sa fie bagat in puscarie, sa vedem cat de smardoi e intre smekeri, sa vedem daca ii place sa fie batut fara mila, sa vrea sa fuga si sa il tot tina si sa dea.Ce gunoi!Greseli ale preotilor nu judecam...asta nu e o greseala, decat daca sa montezi explozibil in casa cuiva ca sa il omori e o "greseala".
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 15:19:01 |
Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 17:16:41 |
Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 00:44:18 |
Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 05:33:16 |
Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 10:04:39 |
|