Citat:
În prealabil postat de The_Fallen
Tot postul tau este de tot rasul si nu se bazeaza pe nimic.Cica "era varprimar cu bruce lee".
A inventat Bruce lee violenta ieri si nu stiu io?Ce legatura are cu MAtrix, sau crezi ca numai in filme se bate lumea.Si ce figuri de karate ai vazut, s-a rasucit sa ii dea cu calcaiul in fatza?
Esti penibil.
Preotul acela este un dobitoc si ar trebui sa fie bagat in puscarie, sa vedem cat de smardoi e intre smekeri, sa vedem daca ii place sa fie batut fara mila, sa vrea sa fuga si sa il tot tina si sa dea.Ce gunoi!Greseli ale preotilor nu judecam...asta nu e o greseala, decat daca sa montezi explozibil in casa cuiva ca sa il omori e o "greseala".
|
Multumesc de aprecieri, poate sunt penibil, preotul acela o fi si el un dobitoc, dar unu care se ia de altii pe baza a ceea ce zic aia in cancan cum e? Si nu la inventatorul violentei m-am referit eu in postarea mea si cu Matrix ai fi inteles care e ideea daca ai fi citit mai atent...nu doar sa postezi si tu o replica la postarea mea doar de dragu de a-mi arata cat sunt de penibil si nu trebuia sa se rasuceasca sa-i dea cu calcaiul in fata ca sa fie figura de karate