Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2010, 08:29:44
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Tot postul tau este de tot rasul si nu se bazeaza pe nimic.Cica "era varprimar cu bruce lee".
A inventat Bruce lee violenta ieri si nu stiu io?Ce legatura are cu MAtrix, sau crezi ca numai in filme se bate lumea.Si ce figuri de karate ai vazut, s-a rasucit sa ii dea cu calcaiul in fatza?
Esti penibil.
Preotul acela este un dobitoc si ar trebui sa fie bagat in puscarie, sa vedem cat de smardoi e intre smekeri, sa vedem daca ii place sa fie batut fara mila, sa vrea sa fuga si sa il tot tina si sa dea.Ce gunoi!Greseli ale preotilor nu judecam...asta nu e o greseala, decat daca sa montezi explozibil in casa cuiva ca sa il omori e o "greseala".
Multumesc de aprecieri, poate sunt penibil, preotul acela o fi si el un dobitoc, dar unu care se ia de altii pe baza a ceea ce zic aia in cancan cum e? Si nu la inventatorul violentei m-am referit eu in postarea mea si cu Matrix ai fi inteles care e ideea daca ai fi citit mai atent...nu doar sa postezi si tu o replica la postarea mea doar de dragu de a-mi arata cat sunt de penibil si nu trebuia sa se rasuceasca sa-i dea cu calcaiul in fata ca sa fie figura de karate

Last edited by valentin.viliga; 29.08.2010 at 08:32:29.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? costel Stiri, actualitati, anunturi 0 27.09.2010 15:19:01
Caut un DUHOVNIC IN Constanta alys77 Mari Duhovnici si predicile lor 5 12.05.2010 17:16:41
Manastirea Colilia Constanta E_my Pelerinaje la locuri Sfinte 0 26.09.2009 00:44:18
Articol - Cazinoul din Constanta Ioan_Ciobota Generalitati 1 04.07.2007 05:33:16
Procesiune azi in Constanta nicoleta34 Stiri, actualitati, anunturi 1 28.07.2006 10:04:39