Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2010, 19:00:27
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pr.Gheorghe Vezi mesajul
Iarta-ma ca revin cu un nou citat. Mi-a scapat prima data! asta este partea care te arata fariseu: adica vrei sa fac un sacrificiu total iar dumitale sa ti se permita "dreptul" de a ma biciui cand doresti. Lasa-l pe Hristos si sa calculeze sacrificiul si sa foloseasca biciul!
Tu doar ai deschis cum se zice o "conserva plina de viermi" intr-o situatie aproape generalizata de evitare a ceea ce tine de "descrierea jobului tau". Apostrofarea mea ca vezi tu sunt fariseu tine de regula "In Biserica numai eu vorbesc". da, poate acolo, da numai tu vorbesti dar aici NU.
Nu te mai lega de mine si de observatiile mele deoarece de aceea mi-a dat Hristos capacitatea de a observa si trage concluzii pentru ca in lipsa Lui fizica sa ne putem corecta unii pe altii....si NU EU M_AM FACUT PREOT CI TU deci asuma-ti responsabilitatea actiunilor tale!
Nu te biciuiesc eu ci doar ti se reaminteste ce responsabilitati ai ca lucrator al poruncii de care faci tu misto si o declari BLASFEMIE, auzi tu, dupa care ti-ai postat-o cu pompa in semnatura.
Tu macar constientizezi ce inseamna sa "va iubiti ASA CUM V-AM IUBIT EU"????????? crezi ca este vorba de ritualurile continue fara ACTIUNE?
Zici ca nu stiu eu ce predici tu in legatura cu Iubirea aproapelui( cum te raportezi tu)...pai nu vezi ca in afara de predici in biserica in alte parti NU VA VEDEM? ce rost are sa avem atitea biserici TEORETICE si PREDICATIVE. Priveste, cine se cufunda in IUBIREA PRACTICA devine VIZIBIL!

Hristos ne-a iubit cu mizeria noastra, cu lipsa conditiilor MEDIULUI in care lucrezi, cu puroaie, cu flegme, cu tusiri in fata si varsaturi. Conditiile MEDIULUI erau sub orice critica. Lumea murdara tragea de el il murdarea pe haine cu singe si puroi. Cei mai saraci dintre saraci nu erau aruncati in strada ci se lucra cu ei, si nu 5 minute, cu o binecuvintare...ci trebuie sa stai cit trebuie.

La fel ca si in cazul presedintelui tarii.
Tatica, nu faci fata, , pa la revedere, apuca-te de altceva in viata, lasa locul altuia mai capabil...si astfel se reglementeaza si situatia in tara nu dind vina pe "cit de pacatosi suntem"
Daca ar fi valabila sintagma asta, Occidentul ar fi fost in cea mai crunta mizerie. Dar uite ca nu sunt, ci total invers, iar induhovnicirea lor se poduce prin seriozitate si iubire in practica.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii din spitale Adriana Cluj Umanitare 0 11.04.2012 08:30:57
Biserici din Romania cu moaste 1 Bucurie Moaste 10 09.07.2011 00:21:12
taxele in biserica si in spitale Mirela0110 Generalitati 53 18.02.2011 20:19:40
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice adelin Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 4 27.01.2010 22:34:48
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28