![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mahomed, in schimb, ar fi trecut de terorist, asa cum a ales sa se consacre inca de la inceput. In orice epoca ar fi aparut! Doar istoriceste , daca nu poti intui mistic, realizezi ca Iisus ar fi ramas Dumnezeu, Mahomed un terorist ideologic cu iz religios ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pavel-evreul, a creat religia crestina, opusa,... pentru raspindire si promovare la modul anarhic-rebel, celei iudaice. Ca dovada sta faptul ca Pavel nu s-a inteles cu nici unul dintre discipolii-apostoli care l-au vazut pe Hristos in fata si au petrecut timp cu El. Faptul ca in afara de Pavel vre-unul dintre ei au parasit Iudeea sunt basme de adormit copiii. Petru nu a calcat in Roma si la fel nici unul dintre Apostoli. Apostolii au incercat sa se organizeze in Iudeea ca fiind urmasii lui Hristos insa nu au reusit sa rastoarne mentalitatile locale si in afara de mintuirea lor personala altceva in genul unor miscari iudaice de masa de urmare a lui Hristos nu au reusit. 2. Jignesti urit alta religie. Urit din partea ta. Tu stii ce simt milioane de oameni cind ii jignesti astfel? Iti pasa? Te-ai gindit vreodata la aspectul asta? |
|
|
|||
|
|||
|
din cate stiu eu,din cate am citit si aflat situatia e foarte naspa in tarile arabe,in general datorita faptului ca arabii se bazeaza pe niste reguli religioase foarte stricte,invechite si depasite.
Si ei respecta tot ce scrie in cartile lor adica daca a zis un lider religios ceva,sau scrie intr-un fel in coran ei respecta strict chestia aia. de ex in ramadan ei o luna mananca doar la apusul soarelui,ei nu au voie sa consume alcool,ei trebuie sa se roage intotdeauna la orele stabilite (de 5 ori pe zi). -in iran era un caz prezentat intr-o carte a fost violata si omorata o fetita de 2 arabi;judecatoria i-a condamnat la moarte dar pt ca victima era de sex feminin parintii fetei au trebuit sa plateasca cheltuielile de judecata. - tot in ian in anul 2010 ! o femeie e prinsa in adulter si urmeaza sa fie omorata cu pietre... http://www.crimetime.ro/internationa...re-vineri.html -asta este o chestie nu tribala ,nu barbara ci demonica adica sa ucizi o femeie ca a facut sex cu alt barbat,cred ca nici in triburile din africa nu se intampla asa ceva; si a fost condamnata nu de o secta,nu de teroristi ci de guvernul iranian ! -tinand cont de aceste lucruri eu cred ca 99,9 dintre teroristi sunt musulmani. -cine vrea poate sa se uite la niste filme faine cu teroristi arabi: -"tradatorul"=traitor http://btjunkie.org/torrent/Traitor-...11e3cd0fef229e -"the kingdom"=regatul http://btjunkie.org/torrent/The-King...81a5923d4d1d2e |
|
|
|||
|
|||
|
Da IRA din Irlanda sunt musulmani sau sunt catolici inselati de draci?
Iata ca nu toti teroristii sunt musulmani mai sunt unii si catolici. Apoi cum se numeste ce s-a intamplat in timpul razboiul din Vietnam cand dl Billy Graham pastor evanghelist celebru a fost pentru acel razboi,cati civili au murit acolo? http://en.wikipedia.org/wiki/Billy_Graham http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_war http://en.wikipedia.org/wiki/My_Lai_Massacre Iata ca alte acte teroriste facute de alti inselati de duhuri rele sunt ascunse da tot acte teroriste impotriva populatiei civile sunt. Si nu toti teroristii sunt de religie musulmana.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 29.10.2010 at 16:44:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe cand teroristii musulmani fac ceea ce fac in numele religiei lor pt ca asta le cere Allah in Quran . Intelegi diferenta ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Acuma, eu stau sa ma intreb: musulmanii din Romania n-au acelasi Coran ca si ceilalti din Orient? N-au aceeasi Traditie (Sunnah) dupa care se ghideaza, de sunt atat de pasnici , fara ganduri „razboinice” si de asimilare? N-au oare aceleasi datorii ca si ceilalti? Daca "Allah le cere sa omoare", sa inteleg ca ei nu-l asculta pe Allah/Dumnezeu? Islamul si islamismul nu sunt echivalente, iar tu, din pacate, nu faci diferenta intre ele. Islamul nu sta in citate din Coran manipulate arbitrar in scopul justificarii unor convingeri politice, cum face Islamismul, ci presupune o stradanie, o lupta continua (jihad) a omului in a-si alinia firea cu invatatura transmisa de Mahomed, readucand-o in armonie cu voia si lucrarea lui Dumnezeu. Stradania aceasta autentica poate sa-i apropie de Dumnezeu, caci El nu sta pasiv in fata unor oameni care-L cauta si vor sa il urmeze, iar pe parcurs vor primi indicii care sa le indrepte calea, usor deviata, pe care daca vor stii cum sa le "citeasca" se va produce intalnirea cu Hristos, insa o stradanie fudamentata de Islamism, rupe legatura cu Acesta si sansa de a mai gasi drumul spre casa. Last edited by ioanna; 02.05.2012 at 09:35:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Dupa parerea mea, Romania e mai islamica decat asa –zisele state islamice (Pakistan, Arabia Saudita etc.) sau musulmane (Irak, Sudan etc) caci sistemul nostru se apropie mai mult de modelul primul stat (asa zis islamic) intemeiat de Mahomed, decat o fac ele, ce au derapat in Islamism. In 622 d.Hr se intocmeste Constitutia de la Medina si ceea ce e esential e ca ea a fost intocmita spre beneficiul tuturor cetatenilor orasului, instituind metode pasnice de rezolvare a conflictelor, valori si solutii de convietuire, protejand existenta si identitatea etnica, lingvistica si religioasa a minoritatilor, fara asimilarea lor intr-o singura religie, cultura si limba, insasi musulmanii (arabii monoteisti) fiind atunci o minoritate. Situatia s-a schimbat cand ei au devenit majoritari, raspandindu-se in afara Medinei,in pen.araba, exercitand presiuni asupra celorlalti si abandonand acel model de "polis" grecesc. Ummah nu mai e comunitatea tuturor oamenilor, cum era numita la inceput comunitatea medineza, acum doar musulmanii se identifica ca fiind "ummah", segregandu-se de ceilalti. Dupa 1390 de ani de la acel moment putem observa aceeleasi tendinte. In tarile in care sunt majoritari, aluneca mult mai usor in Islamism, ceea ce duce la abuzuri, decat acolo unde se afla in minoritate.
Last edited by ioanna; 02.05.2012 at 10:44:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar in alte parti sa ne amintim de genocidul facut de turci asupra grecilor si armenilor, dar asta in contextul secularizarii de la ei. Cred ca am mai scris despre asta, in islam sunt doua jihaduri. Unul numit jihadul major se refera la lupta personala cu sinele. Jihadul minor se refera la relatia cu nemusulmanii si raspandirea islamului. Raspandirea se poate face atat pe cale pasnica, prin propovaduire, dar calea traditionala este prin sabie. Ca citatele despre ucideri sunt scoase din context nu prea este asa, sunt destul de clare. Daca stam sa ne gandim ca si crestini, nu ca musulmani, ce putea sa ii spuna ingerul cazut lui Mohamed? Am gasit acum pe net un site al convertitilor la islam din Romania, ca de obicei convertitii sunt cei mai activi, doresc sa raspandeasca islamismul in Romania: http://www.arci.ro/despre-noi/proiecte/ La sfarsit vreau sa subliniez ca nu am resentimente fata de musulmani, chiar apreciez ravna lor pentru rugaciune si urmarea unor reguli de moralitate. Si sunt unele persoane din Turcia pe care le simpatizez. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai atunci cu atat mai putin este de luat in seama Mohamed care a trait la aproape 600 de ani dupa Isus , nu a cunoscut nici macar pe discipolii discipolilor lui Isus si ce i s-a relevat a fost de la ..... un inger !! Un inger pe care nimeni nu l-a vazut si auzit decat el singur !! Biblie Galateeni 1:8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema! Mohamed chiar asta a facut ! A infiintat o noua Evanghelie primita de la un inger care contrazice flagrant ce au spus discipolii lui Isus . Matei 24: 24. Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi. 25. Iata, v-am spus de mai înainte . Iar in incheiere un verset ce ti se potriveste de minune : "Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." Matei, 22,29 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noua credinta ne-a venit de la Sf Apostol Andrei, nu de la Sf. Ap. Pavel ! Textul "Pavel-evreul, a creat religia crestina " reflecta inclutura religioasa crasa.. Daca musulmanii se simt jigniti este ok din partea mea. De 14 secole verii populatiilor musulmane se incurca intre ei, ca asa le-a spus Mahomed ca este bine ! Ai auzit de degenerare genetica ? Este un sat de maghiari prin Ardeal, cu o comunitate vadit degenerata, fenomen aparut ca urmare a grijii de a pastra averea in familiile de maghiari, mai ales pt a nu se incurca cu romanii...Astora, ca sa degenereze, le-au trebuit mai putin de 1 secol. Diavolul a gandit "inteligent": " le impun cu biciul si zaharelul o religie smintita, dar stiu ca nu va fi suficient sa-i fac discipoli fermi , asa ca o sa procedez la o degenereare genetica.." Azi, in mileniul 3 , nimeni nu mai face in lume ce fac ei ! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Relatii crestini-musulmani... | veronica_dorina | Religia Islamica | 423 | 26.12.2010 18:14:41 |
| o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 12:52:42 |
| Un ghid al armatei SUA incadreaza crestinii ca potentiali teroristi | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 09.03.2009 19:01:35 |
| relatiile crestini-musulmani | loredana | Religia Islamica | 175 | 23.05.2007 02:39:19 |
|
|