Citat:
În prealabil postat de zulubit
un om de stiinta e dator sa cerceteze si sa povoace pentru ca are mereu in fata intrebarea "de ce?". Dumnezeu nu are de fapt nume propriu, nu e un sine, e un tot. hawkins numai a strigat pentru ajutor, incearca dar nu desluseste. cred ca incepe sa isi cunoasca inima si vrea sa desluseasca in lume inainte de a fi in afara ei.
|
Hawkins e un om bolnav, care prezintă știința vremurilor noastre fără a avea el însuși un merit la dezvoltarea acesteia. Cât despre știința lui să ne întrebăm, totuși, cum arată marketingul și piața științei la ora actuală? Păi, cu Stephen Hawkins, în ciuda bolii lui sau tocmai de aia, are văd un succes teribil de piață. Se vinde bine știința populară, accesibilă, unora dintre oameni, care mai pot pricepe și ei cum e cu Big Bang-ul. Și plini de ei înșiși, că știu știință (fără a fi capabili să scrie măcar o formulă fizică sau matematică), mai vin aici sau aiurea să (ne) dea lecții de ateism.
Fraților, Big Bang-ul, necredința în Dumnezeu etc. nu le-a inventat, descoperit, teoretizat Stephen Hawkins. Există de dinaintea sa și vor fi și după el, aceleași teorii cu aceleași teme, dar cu alte variațiuni. El este doar "mascota" de piață, una din trâmbițele ateismului.
Orice copil, adolescent, ajuns la vârsta întrebărilor își pune întrebări de genul "de ce omul", "de ce eu", "cine e Creatorul, dacă există vreunul și de ce", "cum și de ce există ceea ce există" etc. Cu ce e mai extraordinar în întrebări acest om? Cum am mai spus
STEPHEN HAWKINS ESTE MASCOTA ATEISMULUI.