![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
O atitudine bună, bine că poți, nu am tăria asta. De-aș putea scăpa și eu de aceste ispite ale științei și nu m-aș lăsa purtat de dracu' să mă înfoi în pene printre teorii și visuri științifice fără nici o finalitate, mai ales că am certitudinea că sunt găunoase și nu te sprijină cu absolut nimic în desăvârșirea duhovnicească. Ba, dimpotrivă...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() multe lucruri ne spune tatal ceresc,dar oamenii din cauza necredintei nu pot intelege talcul lor. ceea ce citesti din stiinta pamanteasca,pune intotdeauna fata in fata cu "asa zice domnul" si-ti vei da seama ce este adevar sau neadevar. |
|
|||
|
|||
![]()
Existenta unui creator la modul general nu se poate nega. Existenta unui creator precum zeul biblic este insa alta poveste. Un zeu cu pretentii cum este cel biblic este pur si simplu aberant sa existe. Este la fel de aberant sa inspire o astfel de carte in care sunt multe aberatii dpdv stiintific desi tu pretinzi ca:
Citat:
Citat:
In alta parte a Bibliei Pamantul are colturi si se sprijinea parca pe niste coloane (scuze dar nu stiu citatul exact). Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca un om urmeaza sfaturile date in biblie,duce o viata sanatoasa si curata iar daca nu exista zeul biblic,pierde ceva?eu zic ca nu,deci ca atare cel putin ptr. mine, zeul biblic exista.daca tu consideri ca nu exista zeul biblic este problema ta,dreptul tau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei 2 cercetatori si-au publicat initial teoria aicihttp://journals.lww.com/neurosurgery...ngelo_s.1.aspx O alta analiza si aici, in ,,Neurology Today"(Revista Academiei Americane de Neurologie) http://journals.lww.com/neurotodayon...ADx20100319xMP Daca va uitati pe a patra imagine(se numeste ,,A composite view of..),de sus in jos,aveti o optiune>,,Image Tools">click pe ea si apoi click pe ,,View Full-Size Image" pt o mai buna reprezentare a teoriei. Cine este Richard Douglas Fields?>,,R. Douglas Fields, Ph. D. is the Chief of the Nervous System Development and Plasticity Section at the National Institute of Child Health and Human Development and Adjunct Professor at the University of Maryland, College Park. Fields, who conducted postdoctoral research at Stanford University, Yale University, and the NIH, is Editor-in-Chief of the journal Neuron Glia Biology and member of the editorial board of several other journals in the field of neuroscience." In continuare traducerea in romana a articolului http://theologhia.wordpress.com/2010...-lui-dumnezeu/ Nu uitati>precizare importanta: inainte sa o luati,plini de entuziasm, pe urmele simpaticului dar aiuritului Dan Brown: este doar o teorie dar in definitiv..cine stie cum gandeste un geniu? Last edited by Scotianul; 06.09.2010 at 10:33:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Legat de Creatie si de Univers oricum exista multe necunoscute, pe care omul nu si le poate explica...Acest neexplicabil este exploatat de asa-zisi oameni de stinta..Unii chiar straluciti, dar foarte periculosi pt mintile slabe in credinta...Lovesc mai ales in intelectuali !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce crezi ca ii loveste mai ales pe intelectuali? Sa aiba legatura cu faptul ca ei sunt mai obisnuiti cu lectura, cu studiul, cu stiinta, cu filozofia, cu faptul ca au mintea mai deschisa spre nou? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In crestinism, printre sfinti, se pot regasi si oameni cu carte si fara carte, insa domina cei fara carte...Lumescul din cartile citite de ei nu-i mai lasa sa-l vada pe Dumnezeu... Si ca sa nu ma suspectati de...Eu sunt intelectual..., dar multumesc Domnului ca si crestin ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai ceva exemple in acest sens? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|