![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
am fost la un preot in comuna Casin a judetului Bacau. Intereseaza-te ca sa vezi ca exista acel preot, intreaba locuitorii din acel sat ca sa te convingi. Nu vreau sa arunc cu ceva in B.O. Sunt un credincios despre care asa cum a spus Domnul Hristos "pomul bun nu POATE face roade rele."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate,asa este.Sunt anumiti preoti ortodoxi,care practica aceasta "lucrare".Personal,am asistat fara sa vreau la asta,fiind intr-o biserica,unde este o icoana facatoare de minuni a MAICII DOMNULUI,eram intr-o vineri dimineata la Sfantul Maslu.Sincer=am ramas socata,nu intelegeam ce se intimpla,drept ptr,care am inceput sa pun intrebari si am primit un raspuns care nu m-a multumit deloc(asa se procedeaza ,cind este un bolnav asa de grav,incat,nu mai are nici o scapare,se deschide cartea ptr.a se vedea daca va mai trai sau nu)Oricum din acea zi ,eu nu am mai participat la nici o slujba in acea biserica.Asa am simtit eu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Deschisul cartii nu are nici suport liturgic si nici dogmatic, e o inventie a unora de a obtine niste castiguri materiale. Preotii care fac aceste lucru ar trebui caterisiti fara retineri.
La ce se rezuma deschisul cartii? Preotul deschide Evanghelia sau in unele cazuri Molitfelnicul si incepe sa interpreteze culoare cu care este redat primul cuvant din Evanghelie/Molitfelnic. Daca este negru - vesti rele, daca este rosul - vesti de bine. Mare ratacire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Deschiderea cartii | Eliana | Generalitati | 6 | 08.10.2010 16:34:16 |
deschiderea cartii in biserica | ingerul_pazitor | Generalitati | 9 | 07.08.2010 10:02:17 |
Vaticanul interzice ecranizarea cartii lui Dan Brown | DRAGOS 2012 | Intrebari utilizatori | 4 | 25.05.2010 11:40:30 |
deschiderea cartii sfinte | lory_rose | Generalitati | 12 | 14.05.2007 23:08:34 |
Totul e admis in dragoste si razboi | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 02.11.2006 13:24:56 |
|