Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2010, 12:29:01
Stefanxx Stefanxx is offline
Banned

Data înregistrării: 31.08.2010
Implicit am fost la un preot in comuna Casin a judetului Bacau

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
ai putea sa ne spui din ce confesiune faci parte?
postarea asta a ta miroase a noroi aruncat in Biserica Ortodoxa
am fost la un preot in comuna Casin a judetului Bacau. Intereseaza-te ca sa vezi ca exista acel preot, intreaba locuitorii din acel sat ca sa te convingi. Nu vreau sa arunc cu ceva in B.O. Sunt un credincios despre care asa cum a spus Domnul Hristos "pomul bun nu POATE face roade rele."
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 12:35:55
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefanxx Vezi mesajul
am fost la un preot in comuna Casin a judetului Bacau. Intereseaza-te ca sa vezi ca exista acel preot, intreaba locuitorii din acel sat ca sa te convingi. Nu vreau sa arunc cu ceva in B.O. Sunt un credincios despre care asa cum a spus Domnul Hristos "pomul bun nu POATE face roade rele."
la cum ai pus tu problema dadeai de inteles ca e o practica generalizata.
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 14:32:57
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Din pacate,asa este.Sunt anumiti preoti ortodoxi,care practica aceasta "lucrare".Personal,am asistat fara sa vreau la asta,fiind intr-o biserica,unde este o icoana facatoare de minuni a MAICII DOMNULUI,eram intr-o vineri dimineata la Sfantul Maslu.Sincer=am ramas socata,nu intelegeam ce se intimpla,drept ptr,care am inceput sa pun intrebari si am primit un raspuns care nu m-a multumit deloc(asa se procedeaza ,cind este un bolnav asa de grav,incat,nu mai are nici o scapare,se deschide cartea ptr.a se vedea daca va mai trai sau nu)Oricum din acea zi ,eu nu am mai participat la nici o slujba in acea biserica.Asa am simtit eu.
Reply With Quote
Vechi 06.09.2010, 14:45:33
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Deschisul cartii nu are nici suport liturgic si nici dogmatic, e o inventie a unora de a obtine niste castiguri materiale. Preotii care fac aceste lucru ar trebui caterisiti fara retineri.

La ce se rezuma deschisul cartii? Preotul deschide Evanghelia sau in unele cazuri Molitfelnicul si incepe sa interpreteze culoare cu care este redat primul cuvant din Evanghelie/Molitfelnic. Daca este negru - vesti rele, daca este rosul - vesti de bine. Mare ratacire.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 23:10:58
unamic unamic is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2010
Locație: ITALIA
Implicit mare pacat

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Deschisul cartii nu are nici suport liturgic si nici dogmatic, e o inventie a unora de a obtine niste castiguri materiale. Preotii care fac aceste lucru ar trebui caterisiti fara retineri.

La ce se rezuma deschisul cartii? Preotul deschide Evanghelia sau in unele cazuri Molitfelnicul si incepe sa interpreteze culoare cu care este redat primul cuvant din Evanghelie/Molitfelnic. Daca este negru - vesti rele, daca este rosul - vesti de bine. Mare ratacire.
ca si horoscopul de astazi!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Deschiderea cartii Eliana Generalitati 6 08.10.2010 16:34:16
deschiderea cartii in biserica ingerul_pazitor Generalitati 9 07.08.2010 10:02:17
Vaticanul interzice ecranizarea cartii lui Dan Brown DRAGOS 2012 Intrebari utilizatori 4 25.05.2010 11:40:30
deschiderea cartii sfinte lory_rose Generalitati 12 14.05.2007 23:08:34
Totul e admis in dragoste si razboi Ioan_Ciobota Generalitati 1 02.11.2006 13:24:56