![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Scuzati-ma am vrut sa spun odata ce iti semnezi singur lichidarea sunt foarte nervos ca nu stiu la cine sau ce firma sa ma adresez as putea sa-l dau in judecata?
|
|
|||
|
|||
![]()
Darius ,pt a sti ce sa faci , te rog sa dai o mare atentie noului contract de munca .
http://www.contractdemunca.ro/codul-muncii/articol/id_11/Codul_muncii_-_actualizat_la_22.04.2007.html Si daca ai nelamuriri , te rog acceseaza acest site si cere ajutorul d-lui Valter Cojman .Sunt sigura ca te v-a ajuta , este o persoana foarte informata , din multe puncte de vedere si nu trateaza cu indiferenta problemele oamenilor . http://www.aparati-drepturile.ro.tl |
|
|||
|
|||
![]()
'Tarati si saraciti, trantiti si murdariti, stresati si terminati '
Cine este vinovat pentru toate acestea ? In primul rand oamenii , care nu vor sa lupte alaturi de noi impotriva celor care comit fapte ilegale si acte de coruptie si apoi vina este a celor care au competenta de a stopa ilegalitatile din acest caz . Speram ca DIICOT-ul , ca ministrul justitiei , ca ministrul MAI si presedintele Romaniei sa faca lumina in acest caz . Putini au fost alaturi de noi si putini au fost cei care au crezut in nevinovatia noastra . Azi voi aduce la cunostinta romanilor o proba a adevarului nostru si o proba a modului in care a fost solutionat dosarul nostru de catre Curtea de Apel Alba Iulia . NU PUTEAM FACE ACEST LUCRU ,DACA NU PRIMEAM AJUTORUL D-LUI VALTER COJMAN , CARE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI NEDREPTATILOR DIN ACEASTA TARA SI PENTRU ACEST LUCRU II MULTUMESC . Inscrisurile postate pe forum le-am anexat la dosarul procurorului , la dosarul fiului meu , dar au fost tratate cu indiferenta de catre oamenii legi , deoarece aratau ilegalitatile infractorilor si a celor care ii sustin .De ce nu se doreste adevarul daca legea cere ca adevarul trebuie sa se afle intotdeauna ? Inscrisurilor se puteau verifica prin reaudierea martorilor . Legea prevede urmatoarele ; Mijloacele de proba scrise Art. 89.Cpp - Inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului. Va rog sa dati o mare atentie modului in care a fost solutionat dosarul fiului meu de catre judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia . Fapta a fost copiata cuvant cu cuvant dupa sentinta data de Tribunalul Hunedoara , pe care si judecatorul Gherman Calin a copiat-o cuvant cu cuvant dupa Rechizitoriul masluit de procurorul Nicodim Ioan , care a intocmit Rechizitoriul dupa imaginatia dansului sicare nu se bazeaza pe probele din dosar. http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
|
|||
|
|||
![]()
esti fenomenala
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce esti rea cu mine ?
De ce nu tratezi cu indiferenta mesajele mele si mergi mai departe , daca te enerveaza ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu postez pentru a va mai cere ajutorul , asa cum am facut-o cu ceva timp in urma , fara sa ma gandesc bine , daca fac bine ceea ce fac . Postez in continuare povestea mea pt a demonstra romanilor de buna credinta ( pt ca stiu ca exista si astfel de romani )ca oamenii legii sunt vinovati de ceea ce ni se intampla si pt a trage invataminte din ceea ce ni s-a intamplat si ceea ce ni se intampla . Este bine sa fie romanul informat , sa nu se mai increda in oamenii legii , crezand ca sunt toti cinstiti . Sunt si oameni ai legii cinstiti , dar nu intotdeauna avem norocul sa-i intalnim . Asa ca ,,, . luati aminte !
Am postat acest mesaj lung ,pt a se intelege ca Politia a savarsit ilegalitatisi si pt a va demonstra ca au existat 3 dosare intocmite de politisti care au anchetat cazul Mihalcea . ILEGALITATI ALE POLITIE DIN PETROSANI Cum au putut sa spuna inspectorii IJP Hunedoara ca nu s-au constatat ilegalitati in dosarul nostru? Care dosar al nostru, cel care a ajuns la Parchet cu nr 1014/2004? Citind ce am sa postez eu, o sa constatati ca au existat trei dosare intocmite de Politie . Subsemnati Mihalcea Catalina , Mihalcea Andrei si Mihalcea Olavi am fost audiati in dosarul cu nr 210602/2005, fara a ni se aduce la cunostinta in ce calitatea am fost audiati -Declaratia subsemnatei este de martor , dar a fost sters cuvantul martor si trecut cu pixul parte vatamata , avand Seria B Nr 0528970. Audiere care a avut loc in data de 3-01-2005 . -Declaratia sotului meu Mihalcea Olavi este data in calitate de martor ( nu este sters ca in cazul meu , cuvantul martor ) in data 04-01-2005, Seria B, Nr 0523978. Iar declaratia fiului meu Mihalcea Andrei a fost scrisa olograf de el , fara a i se aduce la cunostinta calitate in care a dat aceasta decaratie . -Declaratiile martorilor nostri , Paval Bogdan , Boaca Dorin si Liteanu Andrei sunt inregistrate cu nr 69315/2004 si au fost audiati in data de 29 dec-2004. Paval Bogdan , Seria B Nr 0528967, Liteanu Andrei , Seria B Nr 0528968, Boaca Dorin , Seria B Nr 0528969. Jerca Maria Andreea, martora si prietena fiului meu, a fost audiata in data de 4 -5 ian-2005. Aceasta declaratie a fost inregistrata in dosarul cu nr 1014/P/2004,(ultimul nr 4 este scris mai mare , decat celelalte cifre, sub care se afla cifra 5 , scrisa la aceleasi dimensiuni cu celelalte . Seria B Nr 0528977. -Audierea socrului cu relatii ,Popan Ion a avut loc in 17 dec -2004 in dosarul cu nr 69315/ 2004. Seria B Nr 0523956 . Infractorii, Argeseanu Cosmin Valeriu ,fratii Geonea Robert Gheorghita , Geonea Laurentiu Daniel au fost audiati in dosarul in care au fost audiati si martorii nostri , acesta avand , nr 69315/2004. -Declaratia data la Politie de catre Argeseanu Valeriu Cosmin este declaratie de martor . Cuvantul martor este sters si scris parte vatamata , tot cu pixul . Aceasta declaratie este data in data de 22 dec 2004 ,avand Seria B Nr 0523965. Audierea lui Geonea Laurentiu Daniel are loc in data de 20 dec 2004, in calitate de martor . Declaratia acestuia are Seria B Nr 0523958. -Audierea lui Geonea Robert Gheorghita a avut loc in data de 20 dec 2004 in calitate de martor . Declaratia acestuia are Seria B Nr 0528959. Noi, familia Mihalcea am depus plangere la Politie impotriva infractorilor Argeseanu Valeriu Cosmin , Geonea Robert Daniel , Geonea Laurentiu Daniel in seara de 11dec 2004 ,in jurul orei 23,30 - 23,45. Ofiterul de Politie , din acea seara a fost subcomisarul Todor Vasile ,cel care a anchetat acest caz in faza de urmarire penala . Acesta nu s-a ostenit sa trimita un echipaj de politie in zona, cu toate ca martorii nostri , cat si alte persoane le-au solicitat interventia . Avem si o dovada pt a demonstra adevarul si anume desfasuratorul telefonic de la Romtelecom , al unei vecine de a noastra, care a sunat in acea seara la Politie . Aceasta proba o puteti vedea pe internet, afisata pe site-ul pe care o sa-l postez la sfarsitul acestui mesaj , care apartine d-lui Valter Cojman , care lupta impotriva coruptiei din aceasta tara . Noi am ajuns la Politie in aceasta seara in jurul orei 22, 00 . Subcomisar Todor Vasile a fost anuntat de colegul dansului de prezenta noastra in postul de Politiei si acesta somnoros a coborat de la etaj , unde isi are biroul .Cand ne vazu se apropie de noi si ne intreba ce ni s-a intamplat . I-am povestit ca am fost atacati si batuti de niste persoane pe care nu le cunoastem , dandu-le numai poreclele , pe care ni le spusese prietenul si tot odata martorul nostru Boaca Dorin si ca dorim sa depunem o plangere impotriva celor au vrut sa ne omoare pe strada , spunandu-I si faptul ca acestia erau sub influenta alcoolului . Dansul , somnoros ne trimise acasa , spunandu-ne ca nu are hartie pe ce sa scrie aceasta plangere . Eu , vazand cu ce indiferenta ne trateaza si nervoasa pt faptul ca politistul de la intrare ne spusese ca nu a trimis un echipaj de politie in zona , crezand ca este o gluma , am strigat la dansul ; ’’Cum adica sa venim maine ? Ce maine ne-au batut ? Azi ne-au batut , nu maine ! ‘’ Cred ca l-am trezit din somn cu strigatul meu de durere si suferinta de la batele primite peste cap , maini si picioare , ca se dezmetici repede din somn si ne zise; ’’Duceti-va la Spital pt ingrijire medicala si apoi veniti sa depuneti plangerea , ceea ce am si facut . Pe aceasta plangere depusa in seara de 11dec 2004. scrie data 12–dec-2004 , deoarece subcomisarul Todor i-a spus sotului meu sa treaca aceasta data , motivand ca mai sunt cateva minute pana trecem in ziua urmatoare . Atunci nu ne-am dat seama de ce a facut acest lucru , dar acum ne-am dat seama . Pentru a nu fi tras dansul la raspundere , pt ca nu s-a deplasat cu un echipaj la locul incidentului , cand le-au fost solicitatea interventia si poate ca a mai avut dansul si alte motive pt a nu trece data corecta . Aceasta plangere a fost inregistrata cu seria RS /67.487 in data de 13 dec 2004, iar ca plangere penala in data de 06-01-2005 in dosarul cu nr 210602 . Intr-un colt al acestei plangeri scrie ;’’ Masuri legale in functie de nr de zile de ingrijire medicala pe care le vor prezenta .’’ Acum eu ii intreb pe cei care au anchetat acea petitie trimisa ministrului MAI Cristian David . -De ce nu a fost inregistrata ca plangere penala, plangerea noastra din seara de 11-12-2004 , in data de 13 dec 2004? -Daca dosarul 210602/2005 s-a format in 6 ianuarie 2005 , cum pot spune ca am fost audiati in acest dosar in data de 3-4-5 ian 2005 ? De ce martorii nostri nu au fost audiati in dosarul Mihalcea si au fost audiati in dosarul lui Argeseanu , care s-a format datorita denuntului socrului sau Popan Ion ? In ce calitate a dat declaratia fiul meu Mihalcea Andrei ? -De ce sotul meu nu este parte vatamata si are calitate de martor? -De ce denuntul socrului cu relatii , Popan Ion , depus in data 17 dec 2004 a fost imediat inregistrat ca plangere penala , pe cand plangerea noastra de abia la aproape o luna , dupa depunerea ei la Politie ? In aceasi zi de 17dec 2004 , Popan Ion este audiat in calitate de martor de dl subcomisar Todor Vasile. Audierea incepe la ora 12, 15. In aceasi zi Politia trimite prin adresa cu nr 63.401/2004 , catre Cabinetul Medico- legal Petrosani o cerere , solicitandu-i medicului legist sa–l examineze pe Argeseanu Valeriu Cosmin . Acesta este examinat in aceasta zi de 17 dec 2007 de catre medicul legist Jula Valeriu si tot in aceasi zi ii este eliberat si certificatul medico-legal , specificand in acesta ca acest infractor are nevoie de 45-50 de zile de ingrijire medicala , copiind cuvant cu cuvant dupa foaia de observatie clinica generala cu nr 19.460 a Spitalului de Urgenta Petrosani , fara a trece si faptul ca Argeseanu se afla sub influenta alcoolului la momentul internari lui , cu toate ca acest lucru este trecut in fisa scrie ca motive internari sunt; -cefalee , varsaturi - halena alcoolica in aerul expirat –agitat psihomotor extern Cam multa miscare intr-o singura zi de vineri , nu credeti ? De unde stia medicul legist ca vatamarea lui Argeseanu va avea nevoie de 45-50 de zile de ingrijire medicala , ca in cazul meu si al fiului meu nu a stiut de cate zile vom avea nevoie pt a ne ingriji vatamarile grave aduse noua de catre cei trei infractori ? Am scris ca DGA Deva ne-a sfatuit sa facem o contestatie a acestor zile de ingrijire medicala , ca nu au fost date corect , tinand cont ca fiului meu i-a fost fracturat nasul de la loviturile date cu piciorul,de cei trei , pe cand se afla la pamant ,ca a avut dinti mobili , multiple escoriatii si echimoze pe fata si corp, plagi muscate la nivelulul buzelor , iar mie mi-a fost lovit capul , bratul stang si ambele picioare . -Complicii lui de ce au calitate de martor, inca de la bun inceput si nu de faptuitori , tinand cont ca noi i-am acuzat intai , pt ca ne-au batut ? Politia , din start i-a fovorizat pe acesti trei infractori , transformandu-l pe liderul grupului infractional in parte vatamata si pe complicii sai in martori , iar pe noi , dupa cum cred ca ati constat din victime am ajuns agresori . Ce bine isi face treaba Politia din Petrosani ? Care a fost solutia data impotriva fratilor Geonea , ca noua nu ni s-a comunicat nimic nici pana in prezent cu toate ca am depus in data de 15-06-2007 o cerere pt a afla acest lucru? Adica trei persoane ne ataca si ne bate si una plateste pt fapta celor trei! Dar ce plata ! Cu o incadrare juridical a faptelor , de toata jena . Adica lovesti un om cu picioarele si pumnii pana il vezi ca nu mai poate face nimic , iar la altul ii dai cu bata in cap INTENTIONAT, pt al omori , si incadrareajuridica a faptelor este la articolulul 180 alin 2 Cp , cand de fapt incadrarea unor astfel de fapte este ‘’Tentativa de omor calificat’’, fiind in public . Iar incadrarea juridical a fiul meu , care a lovit la voia intamplari , ‘’Tentativa de omor calificat!’’ . Daca luam in considerare cate lucruri rele a mai facut Argeseanu in aceea seara , dupa terminarea scandalului avut cu noi , tindem sa credem 100% ca el insusi este vinovat pt vatamarea suferita . 5 victime au facut in seara acea infractorii . Primul este Baltag Marius , martorul pe care le-a angajat apoi Argeseanu sa minta pt el , cu noi trei 4 victime si cu cel pe care l-a agresat dupa terminarea scandalului avut cu noi se face 5 victime . Cam multe pt niste persoane care pozeaza in postura de victime , mai ales ca sunt toti recidivisti si nu-i prima oara cand savarsesc astfel de fapte . Dar de ce sa se investigheze cum trebuie acest caz Politia ? Cine suntem noi ? Nimeni , nici macar localnici nu suntem . Eu , in calitate de parte vatamata m-am transformat in detectiv , cercetand cazul ,de parca era de datoria mea sa fac treaba Politiei si apoi a celor 4 avocati pe care i-am avut ! Halal politisti ! Sa cercetez eu cazul in locul lor si ei sa ia bani degeaba , ca doar sunt platiti din banul public . Incadrarea juridica a asa zisei fapte a fiului meu a fost incadrata de Politia Judiciara la art 182 alin 2Cp . Romani , ce am scris azi a fost doar inceputul ilegalitatilor savarsite cu intentie de politistii care au anchetat acest caz in faza de urmarire penala . Si inspectorii de la IJP Hunedoara spun ca politisti sunt nevinovati , ca noi nu cunoastem legea . Am avut destul timp in 2 ani si 6 luni sa studiez legile si apoi dosarul , iar ceea ce nu descoperisem eu, a descoperit avocatul de acum , care este foarte atent si studiaza cu atentie dosarul - De ce sa nu vada romanii adevaratele efecte pe care le-ar produce publicare unui dosar pe internet ? Poate ca publicarea pe internet a dosarelor va impiedica pe oamenii legi sa mai comita fapte ilegale . Nu credeti ca a sosit timpul sa avem parte de o cercetare si de-o judecare a unui caz conform legii ? Eu cred ca da, deoarece ce nu se vede, se poate ascunde, asa cum au fost dosite declaratii si documente din dosarul nostru. Poate ati constat ca acum fiul meu a ajuns la Curtea de Apel Alba si recidivist? Accesati site si o sa va convingeti ca nu mint , asa cum nu am mintit nici inainte . El este un tanar educat , onest , fara antecedente penale si nu a lovit nici o persoana in viata lui . De ce sa permit ca justitia sa faca din el un criminal , cand de fapt adevarati criminali sunt cei trei care au vrut sa ne omoare pe strada ? http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
|
|||
|
|||
![]()
Catalina, as vrea sa te intreb, daca exista posibilitatea retragerii plangerilor de catre ambele parti. Ideea mi-a fost sugerata de o colega de forum si raspunsul meu a fost negativ, intrucat mi s-a parut o incercare de a da timpul inapoi, si nu numai.
Tu ce zici, se poate asa ceva in cazul procesului vostru? |
|
|||
|
|||
![]() Ancah , dupa ce va citi mesajul anterior persoana aceea , de care tu ai pomenit , iti va spune ca nimic nu a fost facut conform legii in cazul nostru . Nu cred ca se mai poate face ceva in acest caz, decat dosarul sa fie clasat dosarul si judecat din nou cazul . Saucel mai bine ar fi ca fiul meu sa fie absolvit de judecatorii de la ICCJ de fapta care ia fost pusa in spate , fara a fi vinovat de aceasta . Asta m-ar bucura cel mai mult . As incheia aceasta lupta impotriva celor corupti . Fratii Geonea , dupa cum mi s-a adus la cunostinta de nise persoane de incredere , se afla in inchisoarea Barcea , condamnati pt alte infractiuni pe care le-au safarsit in decursul acestor 2 ani si 2 luni. Iar liderul grupului infractional este fugit din tara , deoarece acesta a mai comis o alta fapta infractinala , pt care a primit 2 ani de inchisoare si mandat de arestare . Persoana de incredere care mi-a spus acest fapt , mi-a zis ca este fugit in Spania, deoarece acolo se afla si sora sa , care lucreaza de mult timp acolo. Acum , am o surpriza pt useri acestui forum . Accesati forumul pe care il postez mai jos si cititi, va rog , ce scrie in mesajele postate . http://forum.campaniaelectorala.ro/viewtopic.php?t=561 |
|
|||
|
|||
![]() Anita ,am mers la manastiri , am facut si fac tot ce-i place lui Dumnezeu , dar raul continua sa imi distruga familia si sanatatea . Traim intr-o lume rea si nepasatoare . Durerea mea si necazurile familiei mele nu mai impresioneaza pe nimeni . Nimanui nu-i pasa ca am ajuns intr-o situatie din care se iese cu greu . Nimeni nu incearca sa ne dea o mana de ajutor . Cred ca infractorii si cei care ne-au facut acest rau se bucura ca nu putem sa-i invingem si ca nu reusim sa scoatem ADEVARUL la suprafata . Numai Dumnezeu stie cu adevarat cate induram si prin cate trecem . Asa ca nu ma judecati aspru fara sa ma cunoasteti cu adevarat cine sunt si ce fel de om sunt . Imi ajunge ce imi fac autoritatile acestui stat , nu ma mai distrugeti si voi spunanadu-mi cuvinte grele . Am nevoie de prieteni , de o vorba buna , de intelegere , nu de critica . Critica intr-un asemenea moment ma distruge si mai mult decat sunt distrusa . Cred ca v-ati dat seama ca se intampla iar ceva rau in cazul nostru de va cer aceste lucruri ? Daca ati gandit asa , va spun ca este adevarat . Parchetul de pe langa la Curtea de Apel Alba Iulia ne instiinteaza ca politistii nu sunt vinovati de faptele ilegale . NU SUNT VINOVATI ?! Cum pot sa spuna asa ceva ? Cum am fi indraznit noi sa-i acuzam de fapte ilegale daca acestia nu le comiteau ? Aceste lucruri sunt vizibile cu ochiul liber de catre oricine si dansii ne mint cu adevarul si cu probele in mana ! V-am scris ca fiul meu a ajuns acum si puscarias , cand de fapt el nu poseda antecedente penale . El este un tanar cuminte , onest si fara antecedente penale. Nu este un infractor ca cei care au vrut sa ne omoare . Credeti ca mint ? Pentru a va convinge ca nu mint , va rog accesati acest site . Recidiva ,art 37 lit b Cod Penal . http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de ajutor | Cristian8 | Exorcismul | 22 | 11.07.2011 18:57:03 |
Am nevoie de ajutor | gmariusg | Generalitati | 39 | 19.10.2010 14:19:26 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
am nevoie de ajutor | romanianblues | Nunta | 10 | 07.02.2010 00:52:32 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |