![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu m-am intrebat in urma cu vreo 2 ani si am cautat materiale despre asta.
Am comparat "aparitiile" din catolicism cu cele din ortodoxie, cat m-a dus mintea: cui se arata, in ce conditii, care este mesajul etc.. Am observat ca in general in ortodoxie sfintii vad lucruri in timp de post, nevointa si rugaciune fierbinte, iar mesajul nu este "politic" ci duhovnicesc. De ex., gandeste-te cati ani s-a rugat cuviosul Siluan Atonitul pana cand Iisus Hristos i s-a aratat si i-a spus "Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui". Gandeste-te la profunzimea acestor cuvinte care se adreseaza tuturor celor ce vor sa se mantuiasca in aceste vremuri. (Si compara cu aparitiile marianice despre care vorbesc catolicii... concluziile le tragi singura) |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima | patinina34 | Biserica Romano-Catolica | 38 | 26.01.2013 20:40:41 |
Cateva din aparitiile Sfintei Maria in ortodoxie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 05.02.2012 12:54:21 |
Scrisorile in lant | idealist | Generalitati | 3 | 10.06.2010 00:47:14 |
FATIMA III | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 30.03.2009 17:32:32 |
Sfanta Mucenita Lucia Fecioara | lucia_anghelina | Intamplari adevarate | 0 | 03.02.2008 21:45:01 |
|