![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din păcate nu fac altceva decât să-și dea viața pentru drac.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Arderea respectiva a Coranului a fost anulata.
http://edition.cnn.com/2010/US/09/11...8jvP&wom=false
|
|||
|
|||
![]()
Nu conteaza ca arderea coranului a fost amanata ! Ceea ce am citit eu pe acest topic m-a uimit. Asa-zisi crestini invocau aici smerenia si dragostea crestina in raport cu demonismul islamic.
Ai zice ca toata aceasta istorie a sfintilor, care distrugeau temple pagane si obiectele lor de cult , este istorie, sunt desene animate , este conduita rasuflata. Ceea ce se practica acum in Europa crestina este un crestinism lesinat, las ..Au ajuns sa tremure de isteria islamica...! Dragoste crestina fata de demon si fata de obiectele sale de cult ? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|