![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dumnezeu sa-l odihneasca! L-am cunoscut. Era un om cu o privire care trecea dincolo de lumea asta. Si foarte bland, dar si cu simtul umorului si chiar al ironiei.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dumnezeu sa il odihneasca cu sfintii Sai! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
„Dacă pot zice așa, mie mi-a placut în închisoare [...] Era bine acolo. Mult mai bine decit aici, în așa-zisa noastră libertate. Te puteai concentra [...] Nimic nu te distrăgea de la Dumnezeu. Pe când afară… câte probleme!” Aceasta marturisire am mai auzit-o la preotii nostri martiri ai inchisorilor. *
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Sofian Boghiu | costel | Intrebari utilizatori | 10 | 23.09.2025 16:33:49 |
| Un an de la plecarea la cele vesnice a Mitropolitului Bartolomeu + | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 31.01.2013 21:52:23 |
| Plecarea in strainatate | costel | Generalitati | 77 | 27.06.2012 01:08:13 |
| Parintele Sofian Boghiu prezent in icoana | costel | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 28.11.2010 08:42:57 |
|
|