![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa putem imparti ceva, trebuie mai intai sa avem acel ceva, iar din cate stiu eu, dreptatea ii apartine NUMAI lui Dumnezeu. Asa ca dumneavoastra, daca tot doriti sa intelegeti ceva, pai atunci puteti sa intelegeti ca dreptatea o imparte doar Dumnezeu Fiul, Iisus Hristos, pentru ca El a primit-o de la Tatal. Niciodata eu nu am primit asa ceva si nu voi primi vreodata, pentru ca nu eu m-am rastignit pentru pacatele lumii ci Iisus a facut-o, asa ca dreptatea ii apartine in exclusivitate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Profet inseamna cel care spune cuvantul lui Dumnezeu. Iar dintre toate darurile Duhului Sfant date oamenilor, Ap. Pavel ii indeamna pe credinciosi sa il ceara in special pe cel al profetiei. Nu stiu daca am primit sau nu un astfel de dar, dar ma straduiesc sa spun cuvantul lui Dumnezeu. Cat despre dreptate, va reamintesc ca ea apartine strict lui Iisus, Fiul lui Dumnezeu, si doar El o poate imparti, nu noi. Pentru noi putem face doar: cu ce masura vei judeca cu aceea ti se va judeca si tie. Cu alte cuvinte, noi avem acces doar la dreptatea personala, nu si la cea a altora. Asa ca eu nu am la dispozitie nici o dreptate de impartit, am doar datoria de a spune cuvantul lui Dumnezeu vestit noua in Evanghelia Sa. Dumneavoastra nu?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Euharistia - Întîlnirea Cu Hristos | iRoDiOn | Impartasania (Taina Euharistiei) | 3 | 05.12.2014 16:56:39 |
| Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 18:23:24 |
| euharistia si demonizatii | symbian01 | Exorcismul | 12 | 11.07.2011 17:51:59 |
| Jertfa Euharistică sau Euharistia ca Jertfă | doctor_faustus | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 10.10.2010 20:41:27 |
| Euharistia | alecsandru | Impartasania (Taina Euharistiei) | 42 | 21.05.2009 16:17:52 |
|
|