![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place muzica sectanta si ma apropie de Dumnezeu. Bine, sa nu fie rock sau hip-hop , sau cine stie ce eschibitii, ci muzica serioasa...Si sa fie cantata de crestini seriosi; si asta conteaza foarte mult.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa recunoastem cu sinceritate ca ritualul bisericilor traditionale, clasice,apostolice, este unul anacronic, sub aspect muzical,si ramas in urma !
Astfel, ajungi sa te plictisesti de moarte, tot asculand cateva ore bune,corul bizantin ortodox,cu acea muzica straveche, care parca e buna numai de inmormantare (sa mai erte D-zeu !) La penticostali,exista o muzica moderna ,daptata estetic, pentru gusturile omului de acum,in care acest om se regaseste cu dorintele si problemele lui contemporane ! Mesajul muzical conteaza,muzica fiind o creatie a spiritului,cu atat mai mult,cand constituie o lauda la adresa lui Dumnezeu,sau expune framantarile noastre umane in dumul spre El ! Penticolstalii au de ex, fanfara, au muzica folk, si chiar...muzica lautareasca ! Cine a ascultat melodiile cunoscutei cantarete Gabi Lunca, nu cred ca nu a simtit mesajul lor sincer si pios ! Biserica ortodoxa e incremenita in ritual,si nu mai corespunde cu nevoile muzicale ale omului contemporan ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
de la cineva care-si alege ca pseudonim numele diavolului, aprecierea, este chiar o onoare !
oi fi eu ramas in urma ,dar tu cu nume de diavol, esti chiar avansat de tot ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Habar n-ai ce vorbesti... si te mai numesti ortodox... Dumnezeu sa-ti ajute, frate
|
|||
|
|||
![]()
Decat atata vorba, mai bine auditie placuta la o mostra de „muzica sectanta”:
http://www.youtube.com/watch?v=9cCfa...eature=related Aleluia!!! P.S. Hmm...ce zici doctore? Ai curaj sa spui Amin? Last edited by penticostalulmantuibil; 18.09.2010 at 00:04:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ai ratat sansa sa zici „Amin” la rugaciunea: „O creste-mi iubirea in inima mea”...
P.S. Suntem pe topicul „muzica sectanta”. Nu uita! Daca te mai agiti fara rost iti mai pun cateva piese...:)) Last edited by penticostalulmantuibil; 18.09.2010 at 00:14:18. |
|
|||
|
|||
![]()
de contestat ai contestat,dar argumentele, parca lipsesc ! Nu?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din nefericire sunt nevoita sa ascult destul de des muzica sectanta si tot ce imi inspira este... dansul. Chiar daca se vorbeste despre Domnul, nu gasesc nimic evlavios in ea... Muzica ortodoxa te face sa plangi, sa te inalti duhovniceste...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 00:12:54 |
Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 21:50:52 |
Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 19:51:20 |
muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 02:50:24 |
|