|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 De dragutul de Bear vorbesc . In rest, eu parca am abonament la emisiunile stiintifice, medicale, istorice,de tot felul, doar pentru ele tin televizorul in casa, si pentru stiri din cand in cand, desi ma enerveaza la culme promovarea prostiei, a silicoanelor si a hotiei si tiganiei romanesti regasite, mai ales, in emisiunile de divertisment. Parca toate posturile au devenit OTV-uri. Deci, seara mi-o petrec alaturi de sot si pui, caci doar atunci ii am prin preajma si nu ma plictisesc nicicand, chiar daca nu fac mare lucru si mereu aceleasi lucruri, viata in sine reprezinta un farmec deosebit, ar fi nedrept si inconstient sa ne plictisim de ea. 
				__________________ " Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 19.09.2010 at 20:07:22. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nici eu nu ma omor dupa TV dar recomand cu caldura TV5 francez, cel international, unde sunt foarte multe emisiuni de calatorii si documentare turistice facute foarte bine, cu un aspect uman, al dialogului direct, crud, cu locuitorii din acele zone, din toata lumea, unde oamenii simplii dar fascinanti povestesc vietile lor, bucuriile si necazurile traite zilnic. Gasesc aceste documentare fascinante mai ales ca sunt moderate de realizatori sensibili, profunzi, care se baga prin toate coclaurile pentru a aduce la lumina aspecte ale IUBIRII. Francezii i-au intrecut cu mult pe englezi in profunzimea gindirii si a sensibilitatii. Emisiunile romanesti in schimb sunt inca pline de resentimente si mizerie de tot felul. Intradevar trebuiesc evitate! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Public pe blog. Un blog cu tematica crestin ortodoxa. Doamne ajuta! 
				__________________ ,,-Doamne, n-am timp!" am spus supărat, uitând vinovat că Tu mi l-ai dat! | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| putem concepe copilul sambata seara sau duminica seara? | ioanaz | Nunta | 217 | 26.02.2012 00:24:49 | 
| Buna seara | kattyyy | Tinuta in Biserica | 24 | 12.06.2011 14:22:28 | 
| buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 17:51:44 | 
| Voi cum va rugati seara | danyel | Rugaciuni | 29 | 28.09.2009 20:54:56 | 
|  |