![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest gest este o adancire in trairea ta alaturi de Hristos...in trairea ta la slujba si rugaciune...este ca si cum in acel moment daruiesti inima ta, sufletul tau, dragostea ta lui Hristos.
|
||||
|
||||
![]()
Nu l'am intalnit la nici un parinte si la nici un calugar din manastirile pe unde am ajuns pana acum.
Monahismul este locul unde se verifica autenticitatea oricarui lucru legat de credinta si Biserica Ortodoxa. Mie nu mi se pare un lucru placut. O simpla cruce, clara si simtita, cred ca este de ajuns.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ce poate fi gresit ca in anumite momente (de ex in timpul slujbei sau a rugaciunii personale) dupa ce faci semnul Sf. Cruci sa iti duci mana la inima iar mintea ta sa fie la Hristos?...nu o duci la fund, nu o bagi in buzunar, nu o pui in cap...o lipesti de inima efectiv involuntar pentru ca traiesti dragostea lui Hristos din momentul respectiv...din cuvintele slujbei sau ale rugaciunii...este ca si cum ti-ai darui inima LUI... Eu am mai spus ca e valabil doar daca este un gest involuntar, intr-un moment de traire....daca e premeditat nu are valoare, nu facem asta sa aratam oamenilor ca suntem altfel sau mai interesanti...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 12:26:21 |
Cand facem milostenie... | ClaudiuT | Umanitare | 25 | 21.02.2011 10:37:58 |
cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 11:58:19 |
CUM TREBUIE SA FACEM? | bobby | Nunta | 15 | 21.03.2008 12:44:43 |
ce facem asa | verona | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 02.02.2007 19:12:09 |
|