![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Punctul 12 este CORECT ! Oricum tu ești un om cu mult bun simț și nu ai treabă cu acest punct din regulament ! Denigrarea credinței ORTODOXE duce automat la excludere , la banare , căci nu vi ( nu vorbesc de tine ! ! ! ) aici să hulești credința ORTODOXĂ , să smintești și să tulburi într un fel sau altul pe cei majoritari Ortodocși . Pentru cei de altă credință și atei au fost create de administrație , topice speciale , inclusiv cel de față "Generalități". Este arhisuficient ! Doamne ajută !+
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In general discutiile apar pe "secte si culte" unde in mod normal cei de alta credinta isi expun opiniile, in nici un caz pe sectiunile dedicate BO. Asa ca nu vad de ce sunt banati userii pt ca isi expun opiniile intr-un mod civilizat pe sectiuni ce nu tin de BO(tainele BO, slujbele BO) si se inventeaza scuze ca de fapt au jignit credinta ortodoxa. Un alt motiv invocat e acela ca a fost jignit un user. Ceea ce a zis userul Radu32 mi se pare adevarat, ca unii useri se considera jigniti deoarece nu au argumente cand intra in discutii teologice si incep sa jigneasca neavand altceva de zis si apoi tot ei sunt cei care se considera jigniti si cer banarea altora. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunsurile de genul "Dumnezeu a vrut sa fiu pe acest site" (??!!??) nu sunt deloc credibile, asa ca reiterez intrebarea: de ce atata tam-tam pe marginea unor "sensibilitati" in ambele "tabere", cand toata aceasta tevatura poate fi evitata prin prezenta LOGICA a dvs. pe site-ul cultului dvs iar a noastra, a ortodocsilor, AICI? Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu vrem sa vorbim singuri si sa ne dam singuri dreptate. Evident exista o divergenta de opinii si argumentand putem realiza cine are dreptate. Reactia ta este asemenea unui copil care nu-i lasa pe ceilalti sa se joace cu el.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar in cazul tau cred ca cunosti denumirea de attentionwhoring
|
|||
|
|||
![]()
De ce cazul meu e diferit de al altora de pe forum? Nu vreau sa dau nume :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât despre comentariile tale, e cazul să realizezi că un copil nu are ce noutăți să-i spună unui om matur, pentru motivul că toți am fost copii o dată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ai grijă ce afirmații faci. În cazul de față, iar ai primti report, de data asta pentru minciuni denigratoare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E drept ca unii se pot declara ofensati chiar si in cazul unor afirmatii formulate echilibrat, dar in general cred ca nu se ajunge la banare doar din atata lucru. Sunt cateva exemple de utilizatori care sunt pe forum de luni bune si desi e greu de spus ca au avut intotdeuna cele mai echilibrate exprimari, totusi n-au fost banati. Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|