![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 8,82% |
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
28 | 41,18% |
doresc un forum pur ortodox! |
34 | 50,00% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te dai asa mare ortodox de ce ai plecat ma din romania?De ce te-ai dus sa iti castigi painea in tari "sectare"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
reclama e putin exagerata |
|
||||
|
||||
![]()
Prea radical s-a pus problema.Daca am fi toti de aceeasi parere,cineva ar spune o fraza,iar ceilalti l-ar aproba si s-a terminat discutia.Atat timp cat nimeni nu jigneste pe nimeni nu vad de ce aceasta masura,caci nici din biserica ortodoxa nu te da nimeni afara,chiar daca esti de alta religie,daca nu deranjezi.Pe acest forum mi s-a intamplat sa mi se spuna de doua ori ca "habar n-am"cand mi-am expus parerea,desi cei doi cred ca nici nu citisera pana la capat mesajul.Si sunt ortodocsi,ca si mine.I-am ignorat si atat.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si inca ceva:la sondaj ar trebui adaugat inca o optiune,la care cred ca ar vota multi,si anume "lasati forumul asa cum este".
|
|
|||
|
|||
![]()
sectiunile dupa cum vezi sunt diferite. Ori tu ca ortodox daca vrei sa inveti ortodoxia nu intri pe secte si culte. Mi se pare logic.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 12:36:50 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 13:06:23 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|