![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Raspunsurile de genul "Dumnezeu a vrut sa fiu pe acest site" (??!!??) nu sunt deloc credibile, asa ca reiterez intrebarea: de ce atata tam-tam pe marginea unor "sensibilitati" in ambele "tabere", cand toata aceasta tevatura poate fi evitata prin prezenta LOGICA a dvs. pe site-ul cultului dvs iar a noastra, a ortodocsilor, AICI? Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Pentru ca nu vrem sa vorbim singuri si sa ne dam singuri dreptate. Evident exista o divergenta de opinii si argumentand putem realiza cine are dreptate. Reactia ta este asemenea unui copil care nu-i lasa pe ceilalti sa se joace cu el.
|
|
|
||||
|
||||
|
Iar in cazul tau cred ca cunosti denumirea de attentionwhoring
|
|||
|
|||
|
De ce cazul meu e diferit de al altora de pe forum? Nu vreau sa dau nume :D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cât despre comentariile tale, e cazul să realizezi că un copil nu are ce noutăți să-i spună unui om matur, pentru motivul că toți am fost copii o dată.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ai grijă ce afirmații faci. În cazul de față, iar ai primti report, de data asta pentru minciuni denigratoare.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 20:06:03 |
|
|