![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
O , Preacurata Maica a Domnulu ! Asculta suspinele noastre indurerate . Cauta la fiii tai cei ce indura suferinte fara leac si cad inaintea icoanei tale . Acolo unde suferintele intrec puterile noastre , vino si ne da rabdare , si alinare . Acolo unde disperarea se furiseaza in suflete , lumineaza-ne cu Dumnezeiasca lumina ! Pe cei slabi la suflet ii mangaie , pe neputinciosi ii intareste , incalzeste inimile impietrite si le inmoaie cu lumina ta . Vindeca pe robii tai cei bolnavi , Atotmilostiva Imparateasa . Binecuvanteaza mintea si mainile celor ce ingrijesc de bolnavi , ca sa serveasca drept unelte in mana Atotputernicului Doctor , Hristos Mantuitorul nostru . Tinde-ti mainile tale pline de doctorie si vindecare . Bucuria celor scarbiti , mangaierea celor intristati , vindecarea celor bolnavi , vindeca-ne ! ca primind de la tine grabnica tamaduire sa proslavim Treimea ce de o fiinta si Nedespartita : pe Tatal , pe Fiul si pe Duhul Sfant , in vecii vecilor . Amin !
|
||||
|
||||
![]()
O , Preacinstita Stapana , Preacurata Fecioara , Nascatoare de Dumnezeu , la tine ridic ochii sufletului si trupului meu ; catre tine intind intind mainile mele cele slabe si din adancul inimii strig tie : cauta la credinta si la umilinta sufletului meu . Acopera-ma cu atotputernicul tau Acoperamant si ma izbaveste de toate nevoile ; iar in ceasul sfarsitului meu sa stai langa mine , o , intru tot buna Stapana si sa ma izbavesti de chinurile cele gatite pentru pacatele mele , ca , mantuindu-ma , pururea sa cant : Aliluia ! +
|
||||
|
||||
![]()
Din Psaltirea Maicii Domnului, carte scrisă de Sfântul Dimitrie al Rostovului:
Psalmul 23 Al Domnului este pământul și plinirea lui. Tu Stăpână, împreună împărățești cu El în ceruri și tu ne ești un înger păzitor pe pământ! E mai bine să se stingă soarele, decât să ne lipsim noi de mijlocirea ta înaintea lui Dumnezeu! .... Slavă Ție, grabnica ajutătoare a tuturor creștinilor! |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru toti parintii si pentru toti copiii , un Acatist de mare folos pe care-l recomand din tot sufletul pentru a fi citit , si din care redau Condacul al 13-lea : O , Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu , care te-ai aratat facatoare de minuni pentru a-i ajuta pe cei ce au alergat la tine , acopera-i cu sfantul tau acoperamant pe copiii pentru care ne rugam sa mearga pe calea mantuirii , ca sa cantam impreuna cu sfintii : Aliluia ! .
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Bunavestire a Preasfintei,Stapanei noastre de Dumnezeu Născătoarei ... | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 18 | 25.03.2018 04:20:35 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Rugaciune catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu | alecsandru | Rugaciuni | 20 | 06.02.2010 18:42:59 |
Maria Nascatoare de Dumnezeu | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 28 | 29.08.2008 12:39:39 |
|