![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca mizeria din jurul nostru este rezultatul mizeriei din suflet. Nimeni nu respecta pe nimeni, nimeni nu accepta sfaturi de la altcineva. In cele mai "fericite "cazuri cand atragi atentia cuiva sa nu-si mai arunce gunoiul in strada te alegi cu o injuratura, daca nu cumva cu o mama de bataie. Suntem prea egoisti si prea toleranti cu imoralitatea.
|
|
|||
|
|||
![]()
@ Mizeria nu este rezultatul mizeriei din suflet ci rezultatul saraciei si lipsa unei coloane vertebrale a conducerii.
Odata cu bunastarea incep sa apara si dorintele legate de infrumisetare a vietii personale si comunitare. @ Florin-Ionut Ce s-a intimplat cu mormanul de gunoi pe care l-ati adunat intr-un loc de pa cimp? L-ati lasat acolo sau au venit masinile de gunoi si l-au incarcat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Update oficial: "Obiectivul nostru a constat in curatirea a 3 perimetre din zona Ghiroda, iar rezultatul muncii noastre s-a concretizat in adunarea a 350 de saci de gunoi." Asta a fost sambata. Duminica am iesit din tara pentru o zi si am vazut pe alocuri pe marginea drumului saci asteptand sa fie colectati. Sper ca nu au fost uitati acolo... Scria in regulament sa nu-i injuram pe localnici daca ne intalnim cu ei. As completa "nici macar in gand". :)
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 28.09.2010 at 10:01:43. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hramuri in Romania ! | windorin | Biserica Ortodoxa Romana | 14 | 05.10.2016 00:11:10 |
Salvati Romania! | OmuBun | Biserica Ortodoxa Romana | 403 | 18.11.2012 15:19:04 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Romania | IonutS | Generalitati | 3 | 10.05.2009 01:38:27 |
Romania | ancah | Generalitati | 5 | 27.09.2007 17:08:53 |
|