Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 15:14:21
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Multumesc andrei. am trecut peste acest hop dificil. m-am razvratit o perioada si Ii spuneam sa-mi dea un semn sa ma intorc la El. dar nimic, nu se intampla nimic. vineri dimineata mi-am amintit ce am citit pe net acum ceva timp, eu ma numesc cristian, si numele inseamna crestin. m-am uitat in sus si am zis k de m-as ruga toata viata pentru iubire si nu ma las. vineri si sambata am repetat neincetat rugaciunea inimii, crezand cu adevarat in ea. si sambata minune, fosta iubita m-a cautat, desi asa ceva era practic imposibil. Dumnezeu e minunat, doar k eu nu stiu sa apreciez nimic.
Draga Cristian, te indemn sa-ti cauti un duhovnic, cu care sa clarifici anumite lucruri si sa spovedesti temporara ta necredinta.
Dumnezeu ne da tuturor suferinta mai intai si apoi bucurie. Dar si suferinta e semn da dragoste din partea Lui. Aceasta dragoste difera de dragostea primita de la oameni, caci are o alta perspectiva, si anume ne e data spre mantuirea noastra. Sa nu ajungi cumva la concluzia, ca atunci cand iti este bine, e de la Dumnezeu iar cand iti este rau, e de la diavol. S-ar putea sa fie chiar invers.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele Lui Iisus Hristos Sebastiana Din Noul Testament 9 26.07.2013 21:08:19
Numele lui Iisus Hristos androneo Generalitati 2 09.01.2012 12:27:11
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Credinta in Iisus Hristos! Templier Knight Despre Biserica Ortodoxa in general 39 24.03.2011 22:16:30
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22